Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 3 iun 2022 - Anul XXVII, nr. 128 (8045)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Echipa Școlii Gimnaziale Nr. 8 a câștigat turneul de fotbal organizat în cadrul acțiunii „Bucurie prin mișcare”

Vineri, 3 Iunie 2022 (18:24:31)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

De 1 Iunie, curtea Școlii Gimnaziale Nr. 8 Suceava a fost plină de veselie, de zâmbete, de baloane colorate și multă, multă mișcare. Conducerea unității de învățământ a decis să sărbătorească Ziua Copilului în acest an printr-o acțiune socială care să cultive interesul elevilor pentru sport, stabilirea unor relaţii de comunicare şi prietenie între aceştia și elevii din centrele de plasament.

La ediția a II-a a Acțiunii Sociale „Bucurie prin mișcare” organizată de Asociația Euroactiv, în parteneriat cu Școala Gimnazială Nr. 8 Suceava, au participat elevi din Centrele de Servicii Sociale pentru copiii aflați în dificultate din Solca, Fălticeni, Gura Humorului, elevi de la Școala Gimnazială “Constantin Morariu” Pătrăuți, precum și elevi voluntari de la Asociația Euroactiv. 

De asemenea, s-au mai implicat Inspectoratul de Poliție Județean Suceava, Inspectoratul Județean de Jandarmi și SMURD Suceava, care au desfășurat diverse exerciții de autoapărare, de prim ajutor, dresaj cu patrupede, prezentarea a mașinilor de intervenție etc.

În același context, sub coordonarea profesorilor de educație fizică și sport de la Școala Gimnazială Nr. 8, Adrian Gheorghe Cerlincă și Eduard Daniel Brînzei, s-a disputat și un campionat de fotbal între echipele participante la această acțiune, ierarhia finală fiind următoarea:

- Locul 1: echipa Școlii Gimnaziale Nr. 8 Suceava;

- Locul 2: echipa Școlii Gimnaziale “Constantin Morariu” Pătrăuți;

- Locul 3: echipa CTF Fălticeni;

- Locul 4: echipa CTF Gura Humorului;

- Mențiuni: echipa CTF Solca și echipa de voluntari ai Asociației Euroactiv.

La final, echipele participante au fost premiate de către inspector școlar Marinela Cristina Cimpoeșu și de președintele Asociației Euroactiv, prof. Mihai Greciuc, care a anunțat și surpriza acestei ediții: o excursie de două zile la Brașov și o tabără la Costinești.

În încheiere, organizatorii au dorit să mulțumească partenerilor, elevilor participanți, profesorilor îndrumători, dar și cadrelor didactice: director, prof. Corina Larionescu, consilier educativ, prof. înv. primar Adriana Munteanu, prof. înv. primar Greta Airinei, prof. înv. primar Lăcrămioara Vartolomei, prof. Adrian Gheorghe Cerlincă, prof. Eduard Daniel Brînzei, prof. Victorița Cojocaru, prof. Camelia Solovăstru și bibliotecar Mihaela Ungureanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Echipa Școlii Gimnaziale Nr. 8 a câștigat turneul de fotbal organizat în cadrul acțiunii „Bucurie prin mișcare”.
 Vizualizări articol: 883 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.5 din 2 voturi
Echipa Școlii Gimnaziale Nr. 8 a câștigat turneul de fotbal organizat în cadrul acțiunii „Bucurie prin mișcare”1.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei