Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 30 mai 2022 - Anul XXVII, nr. 124 (8041)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Flutur vrea ca întârzierile din 2021 în modernizarea unor drumuri județene să fie recuperate în a doua jumătate a acestui an

Luni, 30 Mai 2022 (15:46:58)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, și-a exprimat speranța că în cursul acestui an vor fi recuperate întârzierile înregistrate în 2021 la lucrările de modernizare și întreținere a drumurilor județene. Gheorghe Flutur a precizat în ședința Consiliului Județean de luni că nu este mulțumit de execuția bugetară la finalul anului trecut, iar principalele cauze care au dus la apariția de întârzieri în derularea unor investiții au ținut de semnarea la finalul anului trecut a contractului multianual de întreținere și deszăpeziri drumuri, de întârzierile care au apărut la lucrările pe axa strategică Suceava – Iași, dar și de blocarea proiectului de construcție a noului terminal de la Aeroportul Suceava, după ce constructorul a intrat în insolvență.

„Încercăm acum să recuperăm și sperăm ca în săptămânile viitoare să intrăm în linie dreaptă pentru a ne atingem țintele pe care ni le-am propus”, a spus Flutur.

Tot în cadrul aceleiași ședințe, grupul de consilieri PSD i-a transmis șefului administrației județene că social-democrații sunt nemulțumiți de faptul că doar 46-47% din bugetul pentru dezvoltare pentru anul trecut a fost realizat, iar investițiile din fonduri europene au fost executate în proporţie de 53%. La rândul său, Gheorghe Flutur a spus că și el și echipa sa sunt nemulțumiți de această situație, precizând că aceste procente s-au realizat în principal din cauza întârzierilor foarte mari de anul trecut care s-au înregistrat la lucrările de pe axa strategică Suceava – Iași. El a arătat că în ceea ce privește contractul multianual de întreținere a drumurilor județene, lucrările au reînceput, acestea fiind monitorizate zilnic de vicepreședintele CJ Suceava Vasile Tofan.

Gheorghe Flutur a spus că în prezent se lucrează pe drumurile Mălini – Slatina, Hârtop, Izvorul Alb, Panaci – Bilbor, Grădinița – Coșna, Pleșa, Siret – Frătăuți, Volovăț, Forăști, precum și în alte locații. De asemenea, președintele CJ Suceava a arătat că și la noul terminal al aeroporturilor au fost reluate procedurile pentru finalizarea investiției, iar administrația județeană se judecă cu o firmă care a intrat în insolvență. El și-a exprimat convingerea că întârzierile vor putea fi recuperate în a doua parte a acestui an.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur vrea ca întârzierile din 2021 în modernizarea unor drumuri județene să fie recuperate în a doua jumătate a acestui an.
 Vizualizări articol: 702 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur vrea ca întârzierile din 2021 în modernizarea unor drumuri județene să fie recuperate în a doua jumătate a acestui an0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei