Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 30 mai 2022 - Anul XXVII, nr. 124 (8041)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Elevii Simina Buculei și Nectarie Carp, elevi de 10, șefi de promoție ai Colegiului „Nicu Gane” Fălticeni

Luni, 30 Mai 2022 (16:34:21)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

În Amfiteatrul Colegiului Național „Nicu Gane” Fălticeni s-a desfășurat vineri, 27 mai 2022, careul festiv de premiere a absolvenților claselor a XII-a. Elevii Simina Buculei și Nectarie Carp, elevi de 10, sunt șefii de promoție ai Colegiului „Nicu Gane” Fălticeni. Printre emoțiile inerente, după cum a spus prof. Codrin Bența, directorul Colegiului Național „Nicu Gane”, au fost transmise din nou, sintetic și sincer, de către diriginții claselor către discipolii lor, într-un cadru solemn, sentimentele de nostalgie. „Săptămâna trecută se desfășuraseră cursurile festive, unde s-au manifestat pe scena amfiteatrului absolvenții noștri cu eleganță și destoinicie, unde am revăzut și retrăit momente aparte, multe inedite pentru spectatorii formați din profesori, părinți și alte rude invitate. După realizarea premierii, s-au evidențiat și elevii cei mai buni pe discipline din clasele a XII-a. A fost un moment de reliefare a meritelor unor dascăli dăruiți catedrei și ale elevilor care au știut să depășească dificultățile revenirii din pandemie performând la disciplinele lor favorite”, a punctat directorul Codrin Bența.

La finalul activității de vineri, 27 mai, a avut loc și o ceremonie solemnă de înmânare a cheii liceului (un moment cu mare încărcătură simbolică) de către elevii care au avut medii numai de 10 în anii de liceu: Simina Buculei și Nectarie Carp (ambii din clasa a XII-a), către Narcis Axinia, un alt elev cu medii numai de 10, din clasa a XI-a.

S-au exprimat, de asemenea, prin discursuri motivante, către audiență, elevii de 10 ai Colegiului „Nicu Gane”, care au ținut să evidențieze privilegiul lor de a fi învățat la un liceu de prestigiu cum este Colegiul „Nicu Gane” Fălticeni și, totodată, s-a arătat și dorința lor de a vedea pe viitor cum liceul va dăinui, la același nivel înalt, prin elevii care vor urma să studieze aici.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elevii Simina Buculei și Nectarie Carp, elevi de 10, șefi de promoție ai Colegiului „Nicu Gane” Fălticeni.
 Vizualizări articol: 1824 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Elevii Simina Buculei și Nectarie Carp, elevi de 10, șefi de promoție ai Colegiului „Nicu Gane” Fălticeni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei