Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 mai 2022 - Anul XXVII, nr. 118 (8035)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

25 de ani de închisoare pentru un bărbat aflat la al doilea omor

Luni, 23 Mai 2022 (13:19:28)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pedeapsă exemplară pentru un bărbat care se află deja la al doilea omor pe care l-a comis în viața sa. Tribunalul Suceava l-a găsit vinovat pe Alexa Copiciac, de 60 de ani, din Frasin, pentru comiterea infracțiunii de omor calificat. Acesta a fost condamnat la 25 de ani de închisoare, dar soluția nu este definitivă și poate fi contestată la Curtea de Apel Suceava. Pe fondul consumului de alcool, individul a bătut-o și apoi a sugrumat-o pe concubina sa. În trecut, bărbatul a fost condamnat pentru că și-a ucis tatăl, tot în bătaie. Pentru primul omor, bărbatul a fost condamnat la 17 ani de închisoare.

Procurorii care au făcut ancheta au transmis că inculpatul a avut în trecut o relaţie de concubinaj cu victima, ambii obişnuind să consume băuturi alcoolice, băutură pe care inculpatul o prepara la locuinţa sa, unde avea amenajată o instalaţie artizanală pentru ţuică. Cei doi s-au despărțit la un moment dat, însă din cercetări a rezultat că femeia îl mai vizita la domiciliu.

Așa s-a întâmplat și în după-amiază zilei de 23 octombrie 2021, când victima a mers la domiciliul bărbatului, unde au băut împreună.

Cel mai probabil, acesta a devenit violent când femeia l-a refuzat la o partidă de sex, a rezultat din cercetări.

„Actele de violenţă au constat în lovituri de pumni şi picioare la nivelul întregului corp, inclusiv în zona feţei şi a capului. Victima, fiind lipsită de apărare şi aflată în stare de ebrietate, nu a putut să se apere ori să îşi salveze viaţa. În cele din urmă, inculpatul a sugrumat-o cu mâinile, provocându-i astfel decesul”, au descris procurorii oribila faptă.

Din anchetă rezultă că autorul s-a culcat ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic, iar a doua zi a îmbrăcat cadavrul victimei și s-a dus prin vecini, anunțând că femeia a murit în locuința sa. Femeia avea urme vizibile de violență pe față și mâini, astfel că omorul nu avea cum să fie ascuns.

Ancheta a fost instrumentată de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava împreună cu poliţişti de la Serviciul Investigaţii Criminale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 25 de ani de închisoare pentru un bărbat aflat la al doilea omor.
 Vizualizări articol: 1577 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
25 de ani de închisoare pentru un bărbat aflat la al doilea omor1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei