Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 15 apr 2022 - Anul XXVII, nr. 88 (8005)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Lucrările de reabilitare a Punctului de Trecere a Frontierei Vicov, realizate în proporție de 40 la sută

Vineri, 15 Aprilie 2022 (14:01:30)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Punctul de Trecere a Frontierei Vicov a intrat într-un amplu proces de reabilitare, iar lucrările se derulează în cadrul proiectul ”Reabilitarea și modernizarea infrastructurii poliției de frontieră în vederea consolidării activităților comune pentru cooperarea poliției la frontiera RO-UA”. Lucrările de reabilitare au început în septembrie anul trecut, iar până în prezent s-a realizat 40% din investiție, termenul estimat pentru finalizarea acestora fiind luna noiembrie a acestui an.Valoarea totală a proiectului este 2.340.566,23 de euro, din care 1.300.000 de euro reprezintă contribuția UE și 1.040.566,23 de euro este cofinanțarea beneficiarilor. În cadrul acestui proiect vor fi reabilitate și modernizate Sediul Sectorului Poliției de Frontieră Vicov, precum și Sediul Sectorului Cerepivka, din cadrul Detașamentului de Grăniceri Cernăuți, Ucraina. Trebuie spus că din cauza războiului din țara vecină procedurile de implementare pentru modernizarea PTF Cerepivka nu au fost finalizate, astfel încât se estimează că finalizarea proiectului comun se va amâna.                

”Obiectivul general al proiectului constă în reabilitarea și modernizarea infrastructurii poliției de frontieră în vederea consolidării activităților comune pentru cooperarea poliției la frontieră româno-ucraineană, acesta integrează idei, priorități și acțiuni ale autorităților de frontieră, fiind identificate soluții care vor îmbunătăți activitatea poliției de frontieră și vor contribui la prevenirea infracțiunilor transfrontaliere. Reamintim faptul că în cadrul proiectului 270 de polițiști de frontieră vor participa la întâlniri operaționale comune și 5.000 de cetățeni din zona Vicovu de Sus și Cerepivka vor fi informați despre activitățile comune româno-ucrainene desfășurate în domeniul prevenirii și combaterii infracțiunilor transfrontaliere”, se arată într-un comunicat al Poliției de Frontieră. Mai trebuie spus că acest proiect este finanțat prin Programul Operaţional Comun România-Ucraina 2014-2020 și este finanţat de Uniunea Europeană prin intermediul Instrumentului European de Vecinătate şi cofinanţat de statele participante în program.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lucrările de reabilitare a Punctului de Trecere a Frontierei Vicov, realizate în proporție de 40 la sută.
 Vizualizări articol: 869 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Lucrările de reabilitare a Punctului de Trecere a Frontierei Vicov, realizate în proporție de 40 la sută5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei