Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 apr 2022 - Anul XXVII, nr. 82 (7999)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ioan Stan: Florin Cîțu a pus bețe în roate la orice măsură benefică României atât timp cât a avut funcții de decizie

Vineri, 8 Aprilie 2022 (16:01:00)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a declarat că Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” a fost deblocat doar după ce doi lideri ai PNL, Florin Cîțu și Dan Vîlceanu, au plecat din funcțiile pe care le aveau în acest partid. Ioan Stan a spus că PSD s-a dovedit a fi de-a lungul timpului un partid centrat pe creșterea nivelului de trai al românilor, un partid axat pe dezvoltarea social-economică a țării, care a căutat ori de câte ori s-a aflat la guvernare să aducă plus valoare în viața cetățenilor, a comunităților, a localităților și a instituțiilor publice. Ioan Stan a amintit că, în acest sens, au fost promovate programele de investiții gândite și implementate de guvernarea PSD, respectiv PNDL 1 și PNDL 2, prin care au fost finanțate de-a lungul timpului peste 15.000 de proiecte în domeniile precum sănătate, educație, apă-canalizare, energie termică și electrică, inclusiv iluminat public, transport/drumuri, salubrizare, cultură, culte, locuire și sport pe tot cuprinsul țării.

„Din acest punct de vedere, deblocarea Programului Național de Investiții Anghel Saligny nu poate decât să ne bucure. Dar să nu uităm cine l-a blocat! A trebuit să cadă doi oameni politici de-ai PNL-ului pentru ca acest Program Național de Investiții Anghel Saligny să poată funcționa. Ne referim aici atât la domnul Vîlceanu, cât mai ales la fostul președinte al partidului, respectiv domnul Florin Cîțu, care cât timp a avut funcții de decizie sau de conducere nu a făcut altceva decât să pună bețe în roate la orice măsură benefică României, implicit și acestui program de investiții atât de așteptat de către administrațiile publice locale din țară”, a afirmat liderul PSD Suceava. El a adăugat că în urma acestei întârzieri nepermis de lungi a fost nevoie de o suplimentare a bugetului programului „Anghel Saligny” cu peste 13 miliarde de lei, din cauza creșterilor prețurilor la materialele de construcții care au avut loc începând cu vara anului trecut, suplimentare făcută tot la cererea PSD.

„Sperăm ca de acum înainte să nu mai existe întârzieri în aplicarea acestui program de investiții, dar nici impedimente pentru aplicarea celorlalte măsuri ale noastre, cum sunt voucherele pentru alimentele de bază, pentru categoriile vulnerabile, voucherele pentru elevii cu burse sociale, creșterea cu 50% a valorii tichetelor de masă, dublarea cotei de hrană pentru pacienții din spitale sau sprijinul acordat transportatorilor români”, a declarat Ioan Stan. El a mai afirmat că PSD propune și acordarea de prime agricultorilor români care livrează producția agricolă fabricilor de alimente din România. Stan a explicat că prima propusă de PSD este de 10% din valoarea produselor agricole procesate în țară. Liderul PSD Suceava a spus că astfel se stimulează principiul „Fabricat în România” pentru a produce hrană românească, mai ieftină și mai sănătoasă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioan Stan: Florin Cîțu a pus bețe în roate la orice măsură benefică României atât timp cât a avut funcții de decizie.
 Vizualizări articol: 434 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Ioan Stan: Florin Cîțu a pus bețe în roate la orice măsură benefică României atât timp cât a avut funcții de decizie1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei