Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 apr 2022 - Anul XXVII, nr. 80 (7997)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Înaltul Comisar Adjunct al Națiunilor Unite, prezent în Vama Siret

Miercuri, 6 Aprilie 2022 (16:02:36)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Înaltul Comisar Adjunct al Naţiunilor Unite pentru operaţiuni al UNHCR, Raouf Mazou, a fost miercuri în vizită de lucru în Punctul de Trecere a Frontierei Siret. Mai multe amănunte despre modul în care se derulează activitatea la Siret au fost prezentate de şeful Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei, comisar-şef Florin Coman. ”Șeful ITPF Sighetu Marmaţiei a prezentat delegaţiei modul în care personalul Poliţiei de Frontieră gestionează activitatea din zona de responsabilitate, evidenţiind faptul că a fost suplimentat numărul de poliţişti, astfel încât s-a lucrat la capacitate maximă pe toate arterele de control, și a prezentat valorile de trafic, menționând că se constată un trend descendent în ceea ce priveşte numărul de cetăţeni ucraineni care intră în România. Totodată, acesta a precizat faptul că Punctul de Trecere a Frontierei a fost dotat cu staţii mobile de control, cu două microbuze tip Schengen bus, iar poliţiştii de frontieră sunt sprijiniţi în activitate de lucrători din cadrul Agenţiei Frontex.

De asemenea, Poliţia de Frontieră cooperează cu celelalte instituții în domeniul ordinii publice şi siguranţei naţionale, în vederea unui schimb operativ de date și informații, precum și de adoptare în comun, în situații impuse, a măsurilor necesare pentru gestionarea cazurilor apărute, astfel încât activitatea din PTF Siret să se desfăşoare în condiţii de normalitate”, se arată într-un comunicat al Poliției de Frontieră. Înaltul Comisar Adjunct al Naţiunilor Unite pentru operaţiuni al UNHCR a apreciat munca în echipă a lucrătorilor Poliţiei de Frontieră pentru gestionarea situaţiei, precum şi pentru modul de implicare a tuturor celor care îşi desfăşoară activitatea la graniţa dintre România şi Ucraina într-un moment atât de dificil.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Înaltul Comisar Adjunct al Națiunilor Unite, prezent în Vama Siret.
 Vizualizări articol: 724 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Înaltul Comisar Adjunct al Națiunilor Unite, prezent în Vama Siret0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei