Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 apr 2022 - Anul XXVII, nr. 80 (7997)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Două grădinițe noi vor fi date în folosință în municipiul Suceava, până la finele anului

Miercuri, 6 Aprilie 2022 (09:58:30)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Două grădinițe noi vor fi date în funcțiune anul acesta în municipiul Suceava – Grădinița cu Program Prelungit nr. 4 de la Colegiul Național „Mihai Eminescu”și Grădinița cu Program Normal din Ițcani, din curtea Școlii Gimnaziale Nr. 7 „Grigore Ghica Voievod”.

„Alte două grădinițe sunt în curs de realizare și sperăm să fie finalizate  până la sfârșitul anului, respectiv Grădinița cu Program Prelungit nr. 4  de la Colegiul Național Mihai Eminescu, care este finanțată din veniturile proprii ale municipalității, și Grădinița cu Program Normal din Ițcani, din curtea Școlii Gimnaziale Nr. 7 din Ițcani, realizată în parteneriat cu Ministerul Educației, din fonduri europene prin Programul Operațional Regional”, a anunțat primarul Sucevei, Ion Lungu.

La Grădinița de la „Mihai Eminescu”stadiul fizic de realizare a lucrărilor este de 35% și în urma discuțiilor avute de primar cu directorul Anca Tronciu și cu reprezentantul constructorului, s-a stabilit ca aceasta să fie dată în funcțiune parțial până la începerea anului școlar, inclusiv cantina, iar restul să fie dat în funcțiune până la sfârșitul anului.

Gradul de execuție fizică a grădiniței din Ițcani este de 63,17 % , încât există mari șanse să fie finalizată investiția până la sfârșitul anului calendaristic, conform celor stabilite de edilul Sucevei cu directorul școlii, Marlena Moscal, și cu dirigintele de șantier.

„Ne dorim să finalizăm aceste două grădinițe în acest an pentru ca anul viitor să începem celelalte două grădinițe pe fonduri europene -Grădinița cu Program Prelungit din cartierul Obcini și Grădinița cu Program Prelungit din curtea Școlii Gimnaziale Nr.1, de pe strada Tudor Vladimirescu”, a adăugat primarul Ion Lungu.

Anul trecut au mai fost date în folosință două grădinițe în municipiul Suceava, una în curtea Școlii nr. 6 din Burdujeni sat și alta în zona centrală, pe strada Constantin Dobrogeanu – Gherea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două grădinițe noi vor fi date în folosință în municipiul Suceava, până la finele anului.
 Vizualizări articol: 916 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Două grădinițe noi vor fi date în folosință în municipiul Suceava, până la finele anului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei