Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 1 apr 2022 - Anul XXVII, nr. 76 (7993)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Președintele PSD Suceava le cere liberalilor „stabilitate” în coaliția de guvernare

Vineri, 1 Aprilie 2022 (10:58:13)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele Organizației Județene Suceava, senatorul Ioan Stan, le-a transmis partenerilor de guvernare din PNL că partidul său „nu se amestecă în conflictele interne ale altor partide”, dar pentru că este „preocupat de guvernare” și de aprobarea în coalție a măsurilor sociale și economice propuse de PSD, cere „stabilitate” politică. „Dorim stabilitate în coaliție pentru a putea guverna și pentru a putea realiza ceea ce le-am promis românilor. Astfel, sperăm cu sinceritate ca disputele din PNL pentru conducerea partidului să nu afecteze funcționarea coaliției și să întârzie adoptarea măsurilor pe care partidul nostru urmează să le propună”, a transmis Stan.

Liderul PSD Suceava a arătat că social-democrații urmează să prezinte în coaliție un program de măsuri sociale și economice, dintre care o parte, precum voucherele pentru alimentele de bază, voucherele pentru elevi sau schema de ajutor de stat pentru decontarea accizei la transportatorii români s-au discutat deja în spațiul public. „Trebuie neapărat avut în vedere că inflația, sancțiunile împotriva Federației Ruse, prețurile la alimente, toate acestea îi afectează pe români și e nevoie de acțiune rapidă din partea Guvernului. În consecință, PSD a realizat planul de acțiune, care trebuie discutat în Coaliție și apoi aprobat în Guvern. Așadar, sperăm ca disensiunile din PNL să nu afecteze măsurile noastre de guvernare, atât de importante pentru populație și pentru economie. Nu trebuie să uităm că am venit la putere pentru ca în primul rând să rezolvăm problemele românilor, iar problemele de partid pot fi lăsate pe locul doi”, a mai spus senatorul Ioan Stan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Președintele PSD Suceava le cere liberalilor „stabilitate” în coaliția de guvernare.
 Vizualizări articol: 645 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Președintele PSD Suceava le cere liberalilor „stabilitate” în coaliția de guvernare1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei