Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 mar 2022 - Anul XXVII, nr. 69 (7986)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Expoziție și ateliere de construcții lego, la Shopping City Suceava

Joi, 24 Martie 2022 (13:03:31)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pentru că pasiunea pentru LEGO nu ține cont de vârstă, în perioada 25 – 27 martie, Shopping City Suceava invită toți iubitorii de construcții lego la Zilele Fanilor LEGO®TM.

Timp de trei zile, Asociația Brickenburg revine la Shopping City Suceava cu o expoziție impresionantă de construcții LEGO. În cadrul atelierelor de joacă, copiii vor avea ocazia să exploreze, să construiască, individual sau în echipă, și să pășească, cu ajutorul micilor cărămizi colorate, oriunde îi poartă imaginația.

Atelierele au loc zilnic, din oră în oră, în intervalul 10:00 – 20:00. În spațiul de joacă vor avea acces copiii cu vârsta de peste 3 ani. Un atelier durează o oră, iar în spațiul de joacă vor avea acces, simultan, maximum 20 de copii. Participarea este gratuită!

Ca în fiecare an, pe tot parcursul expoziției vor putea fi admirate cele mai creative, originale şi complexe constructii LEGO, de mari dimensiuni, realizate din milioane de piese, de către membrii Asociației Brickenburg.

Timp de trei zile – vineri, sâmbătă și duminică, vor fi expuse machete originale, de mari dimensiuni, cu elemente interactive, precum trenulețe, carusele, automobile sau roboți, dar și seturi deosebite produse de-a lungul timpului de cel mai mare producător de jucării. Ca de fiecare dată, expoziția promite să surprindă prin numeroase construcții inedite nu numai pasionații din domeniu, ci și pe cei care sunt gata să-și antrenze mintea, răbdarea și creativitatea cu ajutorul micilor cărămizi.

Deși construcțiile spectaculoase care vor fi expuse sunt o dovadă a faptului că LEGO a depășit universul copiilor, aventura jocurilor LEGO începe în copilărie, piesele lego reprezentând una dintre cele mai creative și educative modalități de petrecere a timpului liber pentru copii.

Astfel că, în perioada 25 – 27 martie, între orele 10:00 – 20:00, cei mici sunt așteptați să descopere lumea fascinantă a jocurilor LEGO la cea mai interactivă parte a expoziției, atelierele de construcții LEGO.

Brickenburg este o asociaţie a fanilor LEGO din România recunoscută la nivel internaţional şi reprezentată în faţa grupului LEGO la nivel de ambasador. Asociaţia Brickenburg are ca scop cultivarea imaginaţiei, dezvoltarea deprinderilor practice şi încurajarea comunicării între vârste, prin utilizarea sistemului LEGO.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Expoziție și ateliere de construcții lego, la Shopping City Suceava.
 Vizualizări articol: 752 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Expoziție și ateliere de construcții lego, la Shopping City Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei