Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 mar 2022 - Anul XXVII, nr. 69 (7986)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Aproape 165.000 de refugiați au venit în România prin PTF Siret, de la începutul războiului

Joi, 24 Martie 2022 (09:22:43)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aproape 165.000 de oameni din Ucraina au părăsit țara și au intrat în România prin Punctul de Trecere a Frontierei de la Siret, din data de 24 februarie a.c., în prima lună de război. Purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră, comisar șef Ilie Poroh Serițan, a informat că de la declanşarea crizei, până la data de 23 martie, ora 24.00, la nivel naţional, au intrat în România 527.553 cetăţeni ucraineni. Pe la PTF Siret, în perioada 24 februarie- 23 martie, au intrat 164.511 persoane, dintre care 128.911 cetățeni ucraineni. Față de prima săptămână de război, când fluxul de refugiați era de aproximativ 10.000 de persoane pe zi, acum s-a stabilizat la mai puțin de 3000/ zi. Astfel, miercuri, 23 martie, pe la Siret au venit 3.525 de persoane, dintre care 2.871 cetățeni ucraineni. La nivel național, în data de 23 martie, în interval de 24 de ore, prin punctele de frontieră au intrat în România 54.217 de persoane, dintre care 8.910 cetăţeni ucraineni, în scădere cu 4,1% faţă de ziua precedentă.

Controlul de frontieră la intrarea în România prin punctele de trecere a frontierei se derulează cu operativitate, arterele de control fiind acoperite cu poliţişti de frontieră români până la capacitate maximă.

Au fost dispuse măsuri de întărirea controlului și supraveghere sporită, fiind suplimentate echipajele care derulează misiuni în zonele de responsabilitate. Se acționează în sistem integrat cu celelalte instituții cu atribuții în domeniu, în vederea unui schimb operativ de date și informații, precum și de adoptare în comun a măsurilor necesare pentru gestionarea cazurilor apărute.

În ceea ce privește situația din taberele de cazare temporară a refugiaților, în cele din județul Suceava au fost cazați până acum 11.233 de oameni. Joi dimineață se aflau în tabere 102 persoane: 14 la Rădăuți, din care 7 femei și 3 copii; 15 la Milișăuți, din care 11 femei și 4 copii; 57, din care 30 de femei și 24 copii; 6 în spațiile amenajate la Liceul „Lațcu Vodă” din Siret, din care 3 femei și 2 copii; 10  la Școala Gimnazială „Miron Costin” din Suceava, din care 7 femei și 2 copii. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aproape 165.000 de refugiați au venit în România prin PTF Siret, de la începutul războiului.
 Vizualizări articol: 790 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aproape 165.000 de refugiați au venit în România prin PTF Siret, de la începutul războiului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei