Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 15 mar 2022 - Anul XXVII, nr. 61 (7978)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Trei zile de interviuri pentru candidații care vor să ocupe o funcție de director sau director adjunct în școlile sucevene

Marţi, 15 Martie 2022 (11:11:25)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În perioada 16-18 martie, candidații care vor să ocupe o funcție de director sau director adjunct în școlile sucevene și care au trecut de proba scrisă (au obținut cel puțin nota 7) vor susține proba interviului. În total sunt 93 de funcții de conducere vacante în tot județul, la 92 de unități școlare și Centrul Județean de Excelență Suceava.

Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Suceava a publicat pe https://www.isj.sv.edu.ro/images/Docs/Management/2022/concurs_directori/Grafic.pdf graficul de desfășurare a interviurilor din cadrul concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar, sesiunea ianuarie - aprilie 2022.

În prima zi de interviu, 16 martie, vor susține proba interviului candidații care râvnesc un post de conducere în școlile: Școala Gimnazială „Teodor V. Ștefanelli" Câmpulung Moldovenesc, Școala Gimnazială nr. 1 Vadu Moldovei, Școala Gimnazială nr. 3 Marginea, Școala Gimnazială nr. 6 Suceava, Școala Gimnazială ,,Aurelian Stanciu" Salcea, Școala Gimnazială Panaci, Școala Gimnazială ,,Iorgu G. Toma" Vama, Școala Gimnazială Baineț, Școala Gimnazială Bosanci, Școala Gimnazială Burla, Centrul Școlar de Educație Incluzivă ,,Sf. Andrei" Gura Humorului, Centrul Școlar de Educație Incluzivă Suceava, Grădinița cu program normal ,,Căsuța Poveștilor" Vatra Dornei, Școala Gimnazială ,,George Voevidca" Câmpulung Moldovenesc, Școala Gimnazială ,,Hatmanul Șendrea" Dolheștii Mari, Școala Gimnazială ,,Iulian Vesper" Horodnic de Sus, Școala Gimnazială ,,Mihail Sadoveanu" Fălticeni, Școala Gimnazială ,,Ștefan cel Mare" Cârlibaba, Școala Gimnazială Budeni.

 

·       56 de cadre didactice sucevene înscrise la proba interviului

 

Proba de interviu este structurată astfel: etapa I – pentru susținerea prezentării candidatului și a strategiei de dezvoltare a unității de învățământ – maximum 25 de minute; etapa a II-a – pentru pregătirea și prezentarea modalității de rezolvare a situației-problemă – maximum 20 de minute; etapa a III-a – pentru rezolvarea sarcinii de lucru repartizată pentru evaluarea competențelor digitale – maximum 15 minute.

Candidații (56 de cadre didactice sucevene) trebuie să obțină cel puțin nota 7 la fiecare probă (proba scrisă și proba de interviu) dacă vor să ocupe o funcție de conducere în școlile sucevene. Pe 29 martie se vor afișa rezultatele finale ale concursului.

Vă reamintim că 75,34% dintre candidați au promovat proba scrisă a concursului pentru directori în școlile sucevene. 24,66% dintre cadrele didactice care își doresc un post de director sau director adjunct în școlile sucevene au picat proba scrisă a concursului ce s-a desfășurat pe 18 februarie 2022, la Colegiul Tehnic „Alexandru Ioan Cuza” Suceava. Nici un candidat nu a obținut nota 10 la proba scrisă. Cea mai mare notă din concurs (proba scrisă) a fost 9,40, iar cea mai mică notă a fost de 4,20.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei zile de interviuri pentru candidații care vor să ocupe o funcție de director sau director adjunct în școlile sucevene.
 Vizualizări articol: 1137 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trei zile de interviuri pentru candidații care vor să ocupe o funcție de director sau director adjunct în școlile sucevene0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei