Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 15 mar 2022 - Anul XXVII, nr. 61 (7978)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Foresta i-a adus șef lui Moșteanu

Marţi, 15 Martie 2022 (16:28:21)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Fricțiunile dintre conducerea Forestei și antrenorul principal Ionuț Moșteanu, care au ieșit pentru prima dată la iveală pe data de 8 ianuarie, când tehnicianului i s-a interzis să plece cu echipa în cantonamentul din Croația, au intrat într-o nouă etapă după ce președintele Andrei Ciutac a anunțat numirea unui director tehnic. Alesul este sârbul Ivan Gvozdenovic, cel care a fost înlocuit de la cârma Forestei la finalul ediției de campionat 2020-2021 tocmai de Ionuț Moșteanu.

Conform spuselor lui Andrei Ciutac, Ivan Gvozdenovic va coordona întreaga activitate de pregătire a echipei, iar Ionuț Moșteanu va trebui să se supună indicațiilor noului director tehnic.

„Am fost forțați să luăm această decizie din cauza problemelor cu care ne-am confruntat în ultimele luni, probleme care și-au atins apogeul la meciul de la Fălticeni, din ultima etapă. A fost un joc pe care nu trebuia să-l pierdem și unde schimbările tactice pe care le-a făcut domnul Moșteanu au fost cel puțin suspecte. Cu sprijinul staff-ului tehnic, am încredere că Ivan Gvozdenovic va revitaliza echipa, pentru că atmosfera devenise una apăsătoare, ținând cont că jucătorii au căzut la mijloc într-un scandal la care nu trebuiau să ia parte”, a declarat Andrei Ciutac.

Moșteanu ar pleca și mâine de la echipă, însă pentru a rupe înțelegerea cu Foresta solicită să fie despăgubit cu suma de 26.000 de euro, adică banii pe care ar trebui să-i încaseze până la finalul contractului. Cert este că antrenorul în vârstă de 46 de ani și-a depus deja memoriu la FRF, susținând că este neplătit de 5 luni de zile. Ionuț Moșteanu a precizat că așteaptă să vadă negru pe alb ce atribuțiuni va primi noul director tehnic și dacă sarcinile sale vor fi limitate în contradicție cu ceea ce prevede contractul său cu Foresta.

Un război al nervilor, așadar, ce pare fără sfârșit, din care cel mai mult are de suferit echipa Sucevei, care luptă pentru promovarea în eșalonul al doilea. De altfel, Foresta a pierdut primul meci oficial din 2022, 0-1, în deplasare, cu Șomuz Fălticeni.

Calificaţi deja în play-off-ul Seriei I a Ligii a III-a, „galben-verzii” vor disputa următoarea partidă de campionat sâmbătă, de la ora 15.00, pe stadionul Areni, împotriva Ştiinței Miroslava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Foresta i-a adus șef lui Moșteanu.
 Vizualizări articol: 977 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Foresta i-a adus șef lui Moșteanu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei