Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 mar 2022 - Anul XXVII, nr. 60 (7977)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Acces gratuit la spectacol, de Ziua Internațională a Teatrului pentru Copii și Tineret

Luni, 14 Martie 2022 (15:10:22)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava se alătură campaniei Ziua Internaţională a Teatrului pentru Copii şi Tineret, oferindu-le copiilor și părinților intrare liberă la spectacolul „Extraterestrul care își dorea ca amintire o pijama”, în limita locurilor disponibile. Spectacolul începe de la ora 18.00.

Evenimentul va avea loc duminică, 20 martie, când este marcată Ziua Internaţională a Teatrului pentru Copii şi Tineret, iniţiată în 2001, de Asociaţia Internaţională a Teatrului pentru Copii şi Tineret. Ziua are un mesaj general: „Să ducem astăzi un copil la teatru!”

Ce poate fi mai frumos decât să petreci timp de calitate cu copilul sau cu elevul tău?

”Cadoul Teatrului Municipal <Matei Vișniec> Suceava, atât pentru copii, cât și pentru părinți constă în intrarea liberă la spectacol, în limita locurilor disponibile.Vă invităm, astfel, cu mic, cu mare să vă bucurați de frumoasa poveste pe care o imaginează spectacolul <Extraterestrul care își dorea ca amintire o pijama>, de Matei Vișniec, regia Ioan Brancu. <Extraterestrul care își dorea ca amintire o pijama> este, așa cum spune chiar autorul, un spectacol cu povești de adormit copiii și de trezit ușor părinții, un spectacol pentru toată familia”, au transmis reprezentanții instituției culturale sucevene.

Din distribuția spectacolului fac parte  actorii: Cristina Florea, Horia Andrei Butnaru, Clara Popadiuc, Răzvan Bănuț, Alexandru Marin, Delu Lucaci, Diana Lazăr, Cosmin Panaite, Cătălin Ștefan Mîndru, Bogdan Amurăriței.

Echipa de producție: regia artistică - Ioan Brancu, autor - Matei Vișniec, scenografia - Ana Maria Condruz, coregrafia - Andreea Duță, muzica - Cári Tibor, light design - Lucian Moga, video design - Andrei Cozlac. Durata spectacol: 1h10min.

„De multe ori, teatrul are menirea de a reprezenta primul contact al copiilor cu arta și dezvoltă, astfel, interesul, atracția și preocuparea pentru creație, valoare și originalitate. Astfel, e de la sine înțeles că teatrul pentru copii dezvoltă imaginația, dar și intelectul, sporește capacitatea de conștientizare, pricepere și adaptare a micului om la tot ce înseamnă lumea înconjurătoare; copiii pătrund în noi universuri, cunosc personajele și poveștile lor și învață să trăiască frumos.

Vă așteptăm, cu drag, la teatru! La mulți ani Teatrului pentru Copii și Tineret!”, au mai spus reprezentanții TMMSV.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Acces gratuit la spectacol, de Ziua Internațională a Teatrului pentru Copii și Tineret.
 Vizualizări articol: 820 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Acces gratuit la spectacol, de Ziua Internațională a Teatrului pentru Copii și Tineret0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei