Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 mar 2022 - Anul XXVII, nr. 60 (7977)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

8 medalii au cucerit sportivii de la CSM Suceava la Naționalele de ergometru

Luni, 14 Martie 2022 (17:49:50)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Municipiul Deva a găzduit recent Campionatul Național de canotaj la ergometru, competiție care a constituit pentru sportivii de la CSM Suceava un nou prilej de a se face remarcați. Astfel, Bogdan Casian Murariu a reușit să urce pe treapta a doua a podiumului de premiere în proba de simplu – categoria ușoară a seniorilor, canotorii antrenați de Ioan Despa izbutind să se evidențieze și în concursurile pentru juniori. Nu mai puțin de patru medalii de aur au cucerit sucevenii la această categorie de vârstă, după cum urmează: echipajul de patru juniori I, alcătuit din Marian Guia, Antonel Avăcăriței, Andrei Ciornei și Sebastian Mocanu, echipajul de patru juniori II, format din Ștefănuț Airinei, Iulian Iacob, Sebastian Lupu și Marin Trisciuc, dublul Iustin Iacob și Cristian Pascari, la nivel de juniori III, precum și Gabriela Tivodariu, în proba de simplu a junioarelor II. CSM Suceava a mai obținut două medalii de argint, prin dublul Denisa Ailincăi și Andreea Todirică, la junioare II, și prin Constantin Tricolici, la simplu juniori III, și o medalie de bronz la simplu junioare II, cucerită de Iulica Maria Ursu.

Canotorii suceveni au dedicat aceste rezultate colegului lor, campionul european de juniori Cosmin Pleșescu, care trece prin momente grele după pierderea neașteptată a tatălui și nu a putut onora Campionatul Național de la Deva.

„N-am cum să nu fiu mulțumit de performanțele obținute. De acum, atenția noastră se îndreaptă spre selecțiile pentru Campionatele Europene și Mondiale, care se vor desfășura luna viitoare. În încheiere, aș dori să mulțumesc pentru susținere Primăriei municipiului Suceava și Consiliului Local”, a declarat antrenorul Ioan Despa.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 8 medalii au cucerit sportivii de la CSM Suceava la Naționalele de ergometru.
 Vizualizări articol: 1285 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
8 medalii au cucerit sportivii de la CSM Suceava la Naționalele de ergometru5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei