Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 mar 2022 - Anul XXVII, nr. 55 (7972)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

A crescut numărul infectărilor cu SARS-CoV-2, atât în județul Suceava, cât și la nivel național

Marţi, 8 Martie 2022 (14:43:39)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Numărul infectărilor cu SARS-CoV-2 a crescut, atât în județul Suceava, cât și la nivel național. Marți, în județul Suceava s-au înregistrat 39 de cazuri noi de infectare din 1.164 de persoane testate, și o incidență de 0,86 la mie, cu 209 cazuri active. În țară au fost înregistrate 5.461 de cazuri noi, cu 2.273 mai mult decât în ziua anterioară. 694 dintre cazurile noi din 24 de ore sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

La nivelul județului Suceava, în intervalul 7-8 martie au fost internate 5 persoane cu Covid – 19 și au fost externate 20 persoane. În aceeași perioadă de referință au decedat 3 persoane din cauza Covid, din Vama, Stulpicani și din Câmpulung Moldovenesc.

În spitalele din județul Suceava sunt internați 56 de pacienți cu Covid, din care 7 copii. Spitalul din Siret nu mai are nici un pacient cu Covid internat.

Din totalul celor 553 pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 17 pacienți sunt diagnosticați cu Covid, 24 de pacienți sunt în zona tampon și 512 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid).

La Rădăuți sunt internați 15 pacienți adulți și 1 copil cu Covid, la Câmpulung Moldovenesc - 7 pacienți, Gura Humorului - 3 pacienți, Vatra Dornei - 6 pacienți, Fălticeni - 2 pacienți adulți și 6 copii.

În carantină sunt 553 persoane, din care 29 intrate în intervalul 7-8 martie, iar în izolare se află 267 persoane, din care 21 intrate în intervalul 7-8 martie.        

 

Conform distribuției cazurilor Covid-19 pe unități administrativ teritoriale, din cele 114 localități, 57 nu au nici un caz de Covid în evoluție, 30 au câte un caz, 20 au sub cinci cazuri în evoluție, 5 au sub zece cazuri, iar două au peste zece cazuri în evoluție.

În intervalul 7-8 martie în județul Suceava au fost declarate vindecate 137 persoane.

La nivel național, în intervalul 7-8 martie, orele 10.00, au fost raportate 101 decese ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, dintre care 4 anterioare intervalului de referință, survenite în județele Brăila și Vaslui, în luna februarie 2022.  În unitățile sanitare de profil, numărul de persoane internate în secții cu Covid-19 este de 4.700, cu 353 mai puțin decât în ziua anterioară. De asemenea, la ATI sunt internate 695 de persoane, cu 55 mai puțin decât în ziua anterioară. Dintre cei 695 de pacienți internați la ATI, 621 sunt nevaccinați.

Din totalul pacienților internați, 291 sunt minori, 284 fiind internați în secții, cu 53 mai puțin decât în ziua anterioară și 7 la ATI, cu 2 mai mult decât în ziua anterioară.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A crescut numărul infectărilor cu SARS-CoV-2, atât în județul Suceava, cât și la nivel național.
 Vizualizări articol: 993 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A crescut numărul infectărilor cu SARS-CoV-2, atât în județul Suceava, cât și la nivel național0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei