Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 mar 2022 - Anul XXVII, nr. 53 (7970)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Larisa Blanari a renunțat la intenția de a fi numită în funcția de subprefect de Suceava

Duminică, 6 Martie 2022 (11:59:32)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consilierul județean din partea PSD, Larisa Blanari, și-a retras intenția de a mai fi numită în funcția de subprefect al județului Suceava. Decizia poate părea surprinzătoare, mai ales că Larisa Blanari primise toate avizele necesare din partea instituțiilor de control pentru a putea ocupa această funcție. La mijlocul acestui gest de a face un pas în spate sunt considerente de ordin personal, în special familial. ”Pe fondul actualei crize în care am fost prinși cu toții, și mă refer la războiul din țara vecină care s-a soldat cu un număr foarte mare de refugiați, inclusiv prin județul nostru, am decis că este mai bine să mă implic în sprijinirea acestor oameni. Am fost încă din primele zile în Punctul de Trecere a Frontierei Siret și am luat contact direct cu o parte din mamele și copiii acestora care au plecat de acasă doar cu o valiză și câteva bunuri. Poveștile acestor oameni m-au copleșit pur și simplu. La rândul meu, sunt și eu mama unei fetițe de aproape doi ani și cred că în aceste momente cel mai important este să venim în ajutorul acestor refugiați. Este datoria mea de mamă, de femeie și de soție să mă implic așa cum pot în această muncă de ajutorare a mamelor și copiilor din Ucraina”, a arătat Larisa Blanari. De altfel, consilierul județean a închiriat o pensiune în apropiere de frontiera cu Ucraina, unde sunt cazați gratuit oameni care pleacă din calea războiului. În cele aproape două săptămâni de conflict, zeci de mame și copii au primit o masă caldă și și-au putut odihni preț de măcar o noapte înainte de a pleca mai departe către prieteni, cunoștințe sau rude care se aflau deja în țări din Occident. Decizia de a-și retrage candidatura pentru funcția de subprefect la care a fost nominalizată a fost anunțată conducerii PSD Suceava, care a luat act de ea și a acceptat-o, urmând să fie înaintată o altă propunere din partea partidului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Larisa Blanari a renunțat la intenția de a fi numită în funcția de subprefect de Suceava.
 Vizualizări articol: 1901 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Larisa Blanari a renunțat la intenția de a fi numită în funcția de subprefect de Suceava3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei