Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 mar 2022 - Anul XXVII, nr. 52 (7969)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Peste 4000 dintre cei aproape 5200 de refugiați cazați în taberele de pe stadioane și sălile de sport au plecat spre alte destinații

Vineri, 4 Martie 2022 (11:28:12)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cea mai mare parte a refugiaților din Ucraina, care au fost cazați în taberele amenajate de pe stadioane și în sălile de sport, au plecat mai departe, spre alte destinații. Datele furnizate vineri dimineață de Prefectura Suceava arată că până acum în taberele amenajate pe stadioanele din Siret și Rădăuți, în sălile de sport de la Clubul Sportiv Școlar din Rădăuți, Milișăuți, Liceul Tehnologic ”Lațcu Vodă” Siret, în Dumbrăveni și la Școala Gimnazială „Miron Costin” din Suceava au fost cazate 5.179 de persoane, dintre care 4.083 au plecat mai departe, după câteva ore sau zile de odihnă. Vineri dimineață, în aceste tabere mai erau cazați 1.096 de oameni și erau 939 de locuri disponibile.

Cei mai mulți erau în sala de sport de Milișăuți, 363 de studenți din India, care învățau la universități din Ucraina.

La Siret, pentru a se permite desfășurarea cursurilor în format fizic, persoanele refugiate adăpostite în sălile de clasă și în sala de sport de la Școala Gimnazială ”Petru Mușat” au fost mutate în spații administrate de Liceul Tehnologic ”Lațcu Vodă”.

În ceea ce privește situația locurilor de cazare puse la dispoziție de cultele religioase, primării, firme și persoane fizice, din cele 5.949 de locuri de cazare, joi, la ora 15.00, erau ocupate 884.

Conform Poliției de Frontieră, în ziua de 3 martie a.c., prin PTF Siret au intrat în România 8.393 de persoane și 1.522 mijloace de transport. Dintre persoanele care au venit joi în România pe la Siret, 6.720 sunt cetèțeni ucraineni.

De la începutul războiului în Ucraina, în perioada 24 februarie ora 00.00 -4 martie ora 09.00, au intrat în țară prin PTF Siret 62.799 de persoane cu 7.364 mijloace de transport. Dintre cei care au venit, 42.498 sunt cetățeni ucraineni. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 4000 dintre cei aproape 5200 de refugiați cazați în taberele de pe stadioane și sălile de sport au plecat spre alte destinații.
 Vizualizări articol: 988 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 4000 dintre cei aproape 5200 de refugiați cazați în taberele de pe stadioane și sălile de sport au plecat spre alte destinații0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei