Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 2 mar 2022 - Anul XXVII, nr. 50 (7967)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Despăgubiri de până la 7.900 de euro pentru 141 de garaje în locul cărora se vor construi parcări supraterane și o grădiniță

Miercuri, 2 Martie 2022 (18:29:15)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Proiectele de realizare a două parcări supraterane și a unei grădinițe cu program prelungit, în municipiul Suceava, impun demolarea mai multor bare de garaje, construite cu zeci de ani în urmă.

Demersul inițiat de Primăria Suceava a ajuns la faza de evaluarea și despăgubire a proprietarilor garajelor, astfel încât acestea să fie demolate și terenul municipalității să fie eliberat.

“Pentru realizarea grădiniței din Obcini și a parcărilor supraterane trebuie să demolăm 141 de garaje. Suntem în faza în care se lucrează la PUZ-uri la aceste obiective și la studii de fezabilitate.

Între timp am făcut evaluarea acestor garaje, încât cetățenii să fie despăgubiți. Celor care primesc despăgubiri li se dă un termen să își ia garajul de acolo. Celor care nu sunt de acord nu li se mai dau banii și dărâmă Primăria garajele. Noi avem nevoie ca în perioada următoare aceste terenuri să fie libere de sarcini”, a explicat primarul Sucevei, Ion Lungu.

Acesta a precizat că 59 de garaje care urmează să fie demolate sunt pe strada Ștefan Tomșa, cu valori cuprinse între 3.000 și 7.200 de euro, în funcție de suprafața fiecăruia.

În Obcini sunt 43 de garaje cu valori cuprinse între 3.000 și 4.100 de euro, alte 31 de garaje cu valori cuprinse între 2.900 și 4.800 de euro, dar și 8 garaje cu valori între 3.300 și 7.900 de euro.

“Aceste garaje din Obcini sunt pe patru străzi adiacente și necesită să fie dărâmate pentru a face acolo grădiniță cu program prelungit și parcare supraterană. După ce vom avea aprobate în CL PUZ-ul și studiul de fezabilitate vom trece la etapa a II-a, vom notifica cetățenii de acolo, cu valorile stabilite, să își dea acordul, să își dărâme garajele și să le dăm banii”, a adăugat edilul sucevean.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Despăgubiri de până la 7.900 de euro pentru 141 de garaje în locul cărora se vor construi parcări supraterane și o grădiniță.
 Vizualizări articol: 2711 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Despăgubiri de până la 7.900 de euro pentru 141 de garaje în locul cărora se vor construi parcări supraterane și o grădiniță0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei