Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 26 feb 2022 - Anul XXVII, nr. 47 (7964)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

O casă din Măneuți, mistuită de un incendiu devastator

Sâmbătă, 26 Februarie 2022 (10:24:58)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un puternic incendiu care a izbucnit în noaptea de vineri spre sâmbătă a mistuit o casă din satul Măneuți. Pentru stingerea flăcărilor au fost trimise nu mai puțin de șase autospeciale de stingere ale Detașamentului de Pompieri Rădăuți, împreună cu lucrători ai Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Frătăuții Noi și Frătăuții Vechi. Flăcările au fost stinse după mai bine de două ore de muncă, dar chiar și așa au ars acoperișul locuinței, construit din lemn și acoperit cu tablă, pe o suprafață de aproximativ 250 de metri pătrați și mansarda cu bunurile din interior. S-a reușit stoparea incendiului în timp util pentru a împiedica extinderea la o gospodărie vecină. Pompierii spun că focul a plecat de la un burlan metalic deteriorat.

Tot în noaptea de vineri spre sâmbătă s-a intervenit pentru stingerea unui alt incendiu. Este vorba de hala unui gater din Brodina de Sus, care a luat foc de la un conductor electric defect sau deteriorat. ”La sosirea echipajelor, ardea generalizat hala unui gater, cu pericol de propagare la alte două construcții aflate în imediata apropiere. De asemenea personalul de pe locul de muncă, împreună cu alți cetățeni, lucrau la localizarea incendiului cu ajutorul unor motopompe”, se arată într-un comunicat al ISU Suceava. În sprijin au mers și militarii Gărzii de Intervenție Vicovu de Sus, iar focul a fost stins după circa trei ore de muncă. În final, au ars hala gater, confecționată din structură metalică și panouri tip sandwich, pe o suprafață de aproximativ 400 de metri pătrați, un încărcător frontal și alte bunuri din interior.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O casă din Măneuți, mistuită de un incendiu devastator.
 Vizualizări articol: 1479 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O casă din Măneuți, mistuită de un incendiu devastator0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei