Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 feb 2022 - Anul XXVII, nr. 43 (7960)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Tenismenii suceveni s-au aflat printre protagoniștii Cupei Select

Marţi, 22 Februarie 2022 (15:44:50)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Zilele trecute, Complexul Sportiv „Unirea” a găzduit o nouă competiție dedicată tenismenilor amatori. Este vorba de Cupa „Select”, o întrecere de Categoria „Silver”, inclusă în Circuitul „Sportya”, care a înlocuit vechiul „Tenis Partener”. Competiția s-a bucurat de un real interes printre practicanții de tenis din Suceava și județele învecinate, în condițiile în care toate tablourile concurs au fost ocupate în totalitate.

Ca de obicei, pentru o triere echilibrată a concurenților, turneul a fost structurat de organizatori pe patru niveluri de valoare în proba de simplu. Tabloul de concurs de la Nivelul 5 a fost disponibil sportivilor începători, în vreme ce nivelurile 6, 7 și 8 s-au adresat tenismenilor din ce în ce mai avansați.

De asemenea, turneul a avut în program și o întrecere de dublu, la Nivelul 6.

Astfel, finala întrecerii de la Nivelul 5 a fost una sută la sută suceveană și s-a încheiat cu victoria lui Ioan Șutu, care a dispus cu scorul de 6-4, 6-3 de Robert Darea.

La Nivelul 6 câștig de cauză a avut ieșeanul Andrei Ștefan Tănasă, cu 6-3, 6-2, adversarul său din ultimul act fiind suceveanul Alin Leuciuc.

Concursul de la Nivelul 7 l-a adus în prim-plan pe puștiul Maximilian Nicoară, din Gura Humorului, care l-a învins cu un dublu 6-4 pe suceveanul Alin Opincaru, în meciul decisiv pentru titlu.

Cel mai tare concurs al Cupei Select, cel de la Nivelul 8, s-a încheiat cu victoria unui alt jucător localnic, este vorba de Florin Popovici-Dumbravă, care a câștigat fără emoții, cu 6-1, 6-0, finala susținută împotriva lui Alexandru Florea, din Iași.

La dublu, s-a impus perechea Cătălin Viorel Luca / Eusebiu Condrea, după 4-6, 7-6, 10-3, în ultimul act, împotriva cuplului Florin Ungurașu (Comănești) / Marius Nacu (Negrești).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tenismenii suceveni s-au aflat printre protagoniștii Cupei Select.
 Vizualizări articol: 968 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Tenismenii suceveni s-au aflat printre protagoniștii Cupei Select5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei