Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 feb 2022 - Anul XXVII, nr. 34 (7951)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Medicii secției de boli infecțioase a Spitalului Județean, propuși cetățeni de onoare ai Sucevei de către un alt cetățean de onoare

Vineri, 11 Februarie 2022 (11:36:23)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Unul dintre actualii cetățeni de onoare ai Sucevei, prof. dr. Mugur Andronic, a înaintat  Consiliului Local al municipiului reședință de județ o propunere, de acordare a titlului de cetățeni de onoare medicilor secției de boli infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Sfântul Ioan cel Nou.

“Nu credem că mai este nevoie de oferit argumente în condițiile tragicei pandemii care ne-a afectat pe toți. Este vorba despre medicii Monica Terteliu Băițan (recent decorată de Președinție), Olga Adriana Căliman Sturdza (dr. în științe medicale), Loredana Elena Corodescu, Ingrid Elena Rusu, Christina Nicolae, Alina Daniela Mihailiuc și Ileana Florița Traci”, spune prof. dr. Mugur Andronic, în propunerea înaintată deliberativului local, cu nr. înregistrare 4595/07.02.2022.

Dintre medicii propuși de el pentru a deveni cetățeni de onoare ai Sucevei,  Monica Terteliu Băițan deține deja această titulatură onorifică de anul trecut, când aceeași decizie a fost luată și în privința dr. Roxana Filip, tot pentru implicarea deosebită în lupta contra pandemiei de coronavirus.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Medicii secției de boli infecțioase a Spitalului Județean, propuși cetățeni de onoare ai Sucevei de către un alt cetățean de onoare.
 Vizualizări articol: 1969 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Medicii secției de boli infecțioase a Spitalului Județean, propuși cetățeni de onoare ai Sucevei de către un alt cetățean de onoare5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei