Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 ian 2022 - Anul XXVII, nr. 21 (7938)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Elevul care a înjunghiat trei colegi de clasă va fi cercetat în libertate

Joi, 27 Ianuarie 2022 (16:35:36)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Elevul de la Colegiul Tehnic Rădăuți care a atacat cu un cuțit trei colegi de clasă va fi cercetat în libertate. Ionuț Juravle a fost reținut miercuri seară pentru comiterea infracțiunii de ”loviri și alte violențe”, dar după ce medicii din Spitalul Județean Suceava au ajuns la concluzia că viața unuia dintre înjunghiați a fost pusă în pericol încadrarea juridică a faptei s-a schimbat. Ancheta a fost preluată de un procuror criminalist de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, iar infracțiunea pentru care se derulează cercetările este ”tentativă de omor”.

Incidentul sângeros a avut loc miercuri, la orele amiezii, pe strada din fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți. Cei patru elevi, toți colegi în clasa a XI-a la Colegiul Tehnic Rădăuți, s-au luat la ceartă. A urmat o altercație care a durat mai puțin de un minut, ocazie cu care s-au dat lovituri de o parte și de alta. Ionuț Juravle a scos un cuțit cu care i-a lovit pe adversarii săi. Deși erau în superioritate numerică, cei trei au făcut un pas înapoi și au intrat în incinta restaurantului ”Mediterana”, care se afla în apropiere. Aici s-au încuiat în baie și au sunat la 112, reclamând că o persoană este rănită.

Un echipaj de poliție s-a deplasat la fața locului, iar în circa un sfert de oră au dat de agresor și l-au reținut. Acesta a povestit cu amănunte ce s-a întâmplat, respectiv că a fost acostat de colegii de clasă care l-au agresat, iar el a ripostat. Ionuț Juravle a mai povestit că a ascuns cuțitul într-o pungă de hârtie și a aruncat-o, indicând și locul unde a lăsat obiectul respectiv. Cei patru elevi erau înaintea orelor de curs, iar obiectul conflictului este investigat de anchetatori. Trebuie spus că dintre cei trei elevi atacați unul este în stare mai gravă. Acesta a fost transferat la Spitalul Județean Suceava, unde i s-a stabilit diagnosticul ”traumatism cranio-facial, traumatism cranio-cerebral, plagă înjunghiată hemitorace drept”, fiindu-i atins de cuțit un plămân. Ceilalți doi tineri au mers la Spitalul Municipal Rădăuți, dar nu au rămas internați, leziunile acestora fiind minore.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elevul care a înjunghiat trei colegi de clasă va fi cercetat în libertate.
 Vizualizări articol: 2025 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Elevul care a înjunghiat trei colegi de clasă va fi cercetat în libertate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei