Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 25 ian 2022 - Anul XXVII, nr. 19 (7936)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Principalul suspect al jafului de la Iaslovăț a vrut să fugă de poliție în timpul percheziției

Marţi, 25 Ianuarie 2022 (17:12:03)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Principalul suspect în cazul jafului cu un presupus pistol de la o cafenea din Iaslovăț a fost săltat de polițiști și va fi dus la audieri. Acesta este Elisei Boca, un tânăr de 21 de ani, din Cajvana, pe care anchetatorii l-au identificat ca autor după cercetările derulate luni seară la fața locului. În baza informațiilor pe care le aveau, oamenii legii au solicitat procurorului de caz să admită efectuarea unei percheziții domiciliare. Cererea a fost depusă marți la Judecătoria Rădăuți, iar un magistrat a admis solicitarea.

Mandatul de percheziție a fost pus în aplicare în după-amiaza zilei de marți, ocazie cu care polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Suceava, împreună cu lucrătorii Poliției Orășenești Milișăuți, au mers la domiciliul suspectului. Acesta ar fi încercat să fugă în momentul în care polițiștii i-au bătut la ușă, sens în care a urcat într-o mașină, dar a fost blocat și apoi încătușat.

Rămâne de văzut ce vor găsi polițiștii la percheziție și dacă amprentele lăsate de autorul jafului se vor potrivi cu cele ale tânărului de 21 de ani, din Cajvana, care va fi audiat. Furtul de luni seară, când suspectul a folosit un pistol pentru a o ”convinge” pe fata de la cafenea să deschidă casa, a fost înregistrat pe camerele de supraveghere instalate atât în interior, cât și în exterior. Hoțul a plecat cu ”imensa” pradă de 1.386 de lei, sumă din care cel mai probabil a cheltuit o parte.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Principalul suspect al jafului de la Iaslovăț a vrut să fugă de poliție în timpul percheziției.
 Vizualizări articol: 3755 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Principalul suspect al jafului de la Iaslovăț a vrut să fugă de poliție în timpul percheziției0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei