Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 25 ian 2022 - Anul XXVII, nr. 19 (7936)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pentru trei firfirei

1.386 de lei, prejudiciul comis în urma jafului armat de la Iaslovăț

Marţi, 25 Ianuarie 2022 (14:41:08)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Hoțul care a comis jaful de la cafeneaua din Iaslovăț a plecat cu o pradă ”uriașă” de 1.386 de lei. Acesta este bilanțul făcut de proprietarii cafenelei, ceea ce înseamnă că autorul și-a pus pielea în joc pentru mai nimic. Ștefan Apetrei, unul dintre asociații afacerii de la Iaslovăț, a povestit ce s-a întâmplat în seara zilei de luni, în jurul orei 20.30. ”Fetele erau pregătite să închidă, să strângă și să curețe. Una dintre fete era în spate și alta la tejghea. A venit o persoană care la început i-a cerut să deschidă casa, fata nu a vrut inițial, dar după ce a fost amenințată cu pistolul a trebuit să deschidă. Fata s-a speriat foarte tare, iar după ce hoțul a plecat ea a sunat la poliție, care a venit, inclusiv criminalistica, și a făcut investigații. Aseară când am auzit nu îmi venea pur și simplu să cred ce s-a întâmplat. I se vedeau doar ochii și nu a putut fi identificat de fata care era la tejghea, dar și ochii erau cumva în umbră și nu și-a putut da seama”, a arătat Ștefan Apetrei.

 Pe imaginile surprinse pe camerele de supraveghere, care sunt în montate în mai multe zone, se vede clar cum suspectul scoate un pistol, îl îndreaptă spre fata de la bar, iar aceasta se sperie, deschide casa și apoi de îndepărtează. Tacticos, hoțul ia hârtiile cu bani din două sertare ale casei și apoi iese liniștit din cafenea. Imediat după plecarea tânărului, fata pune mâna pe telefonul mobil și sună la Poliție.

 

 

 

Oamenii din zonă s-au crucit când au aflat ce s-a întâmplat și spun că autorul este un amator, care a acționat asumându-și un risc uriaș. ”E jaf armat și riști pușcărie și nu îmi dau seama dacă se merită efortul acesta. Bănuieli cine ar fi autorul sunt, dar așteptăm să vedem exact. S-a văzut cum a mers în partea de jos (n.r. – a satului Iaslovăț), se vor lua camerele de supraveghere și astfel îl vor prinde, mai ales că nu era un profesionist”, a spus un localnic din Iaslovăț.

 

Criminaliștii au ridicat amprentele lăsate de autor la fața locului, iar cu ajutorul imaginilor de pe camerele de supraveghere sunt pe urmele suspectului. Din informațiile noastre identitatea autorului este cunoscută, urmând ca ancheta să stabilească mobilul jafului și dacă suspectul avea o armă adevărată sau una de jucărie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 1.386 de lei, prejudiciul comis în urma jafului armat de la Iaslovăț.
 Vizualizări articol: 2013 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1.386 de lei, prejudiciul comis în urma jafului armat de la Iaslovăț0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei