Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 ian 2022 - Anul XXVII, nr. 15 (7932)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Băut și fără permis, un vicovean i-a alergat pe polițiști pe ogoare, iar într-un final a fost încătușat

Joi, 20 Ianuarie 2022 (10:36:55)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr de 23 de ani din Vicovu de Jos, aflat la volanul unui autoturism marca Mercedes Benz, i-a alergat pe polițiști pe mai multe ogoare cu intenția de a scăpa de urmăritori. A și reușit acest lucru, numai că în final a fost prins la locuința tatălui său. Totul a plecat de la o informație pe care polițiștii din Vicov au primit-o și din care reieșea că un localnic, Costică Calancea, se afla la plimbare cu mașina deși consumase băuturi alcoolice. Mașina cu pricina a fost găsită în scurt timp, în zona drumului național 2E, în zona denumită popular ”Câmp”. Polițiștii l-au tras pe dreapta pe șofer, iar acesta s-a conformat. A fost doar o manevră menită să-i păcălească pe oamenii legii pentru că în momentul în care aceștia au mers la mașină șoferul a dat cu spatele și apoi a plecat în trombă peste terenurile agricole din apropiere. După o urmărire de mai mulți kilometri, polițiștii l-au pierdut din raza vizuală pe șoferul fugar, dar mergând după urmele lăsate de mașină au reușit să o găsească din nou. La circa 50 de metri de locuința tatălui suspectului, autoturismul Mercedes Benz era abandonat și prezenta avarii, iar numerele de înmatriculare nu mai erau la locul lor. Oamenii legii au verificat seria șasiului și astfel au concluzionat că era mașina pe care au urmărit-o. Costică Calancea și tatăl acestuia se aflau în curte, iar șoferul vizibil nervos a ieșit de mai multe ori în drumul public. Pentru că tânărul era agresiv, polițiștii au mai chemat în sprijin un echipaj, iar într-unul din momentele în care turbulentul a ieșit din nou în drumul public s-a reușit încătușarea acestuia. Patrula a încercat să-l testeze pe Costică Calancea cu etilotestul, dar inițial acesta a refuzat. Ulterior, și-a dat acceptul, iar aparatul a indicat valoarea de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat. Vicoveanul a fost condus la Spitalul Municipal Rădăuți, dar acolo a refuzat prelevarea de mostre biologice. Cu ocazia verificărilor, polițiștii au constatat că bărbatul nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. De asemenea, s-a mai constatat faptul că acesta se află în stare de recidivă postexecutorie fiind condamnat, pentru comiterea în mod repetat de infracțiuni la regimul circulației rutiere. Costică Calancea a fost reținut pentru 24 de ore și este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băut și fără permis, un vicovean i-a alergat pe polițiști pe ogoare, iar într-un final a fost încătușat.
 Vizualizări articol: 1464 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băut și fără permis, un vicovean i-a alergat pe polițiști pe ogoare, iar într-un final a fost încătușat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei