Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 ian 2022 - Anul XXVII, nr. 13 (7930)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În decurs de numai o zi, trei șoferi problemă au fost trimiși în arestul Poliției

Marţi, 18 Ianuarie 2022 (13:42:11)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei șoferi problemă au fost reținuți într-o singură zi de polițiștii suceveni. Doi dintre ei au fost ”cazați” pentru 24 de ore în arestul Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Suceava, în timp ce al treilea a fost trimis în spatele gratiilor la IPJ Botoșani, din cauza lipsei de locuri. Două din incidentele din trafic care s-au lăsat cu reținerea conducătorilor auto au avut loc duminică seară, în jurul orei 20.30. Primul din ele a avut loc pe un drum comunal din Todirești. Un apel la 112 semnala că un bărbat de 44 de ani este căzut în șanț cu o serie de leziuni. La sosirea polițiștilor, dar și a echipajului de pe ambulanță, bărbatul a precizat că își aduce aminte ca prin ceață că ar fi fost lovit de un autoturism. În cursul zilei de luni, polițiștii Biroului Rutier Suceava l-au găsit pe autorul accidentului în persoana lui Costel Sugean, de 29 de ani, tot din Todirești, nimeni altul decât fratele celui lovit de mașină. Din cercetări a rezultat că fratele mai mic, fără a deține permis de conducere, a condus un tractor agricol, neînregistrat, pe drumul comunal 43 D, în interiorul localității Todirești, transportându-l pe o scară improvizată pe fratele său. La un moment dat, bărbatul de 44 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, s-a dezechilibrat și a căzut de pe caroseria vehiculului, tractorul trecând cu roata dreapta spate peste piciorul drept al acestuia. Știindu-se în culpă, șoferul tractorului a plecat acasă și și-a lăsat fratele în suferință.  

Costel Sugean a fost reținut în cursul zilei de luni și acum este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de ”părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”.

În aceeași seară de duminică a avut loc un alt eveniment rutier soldat cu rănirea a două persoane. Și de această dată accidentul s-a produs pe un drum comunal, în comuna Marginea. Un șofer de 32 de ani care conducea un autoturism marca Dacia Logan nu a mai putut evita un autovehicul marca Mercedes-Benz, care venea pe sensul său de mers. Din impact a rezultat rănirea a două femei care se aflau în Dacia Logan. Șoferul Mercedes-ului a plecat de la locul accidentului, dar polițiștii au reușit să îl identifice. Este vorba de Viorel-Ghiocel Bobu, din comuna Frumușica, județul Botoșani, dar care locuiește fără forme legale în Voivodeasa, comuna Sucevița. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore și este cercetat pentru comiterea infracţiunii  de ”părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție”.

Un alt treilea șofer care a ajuns după gratii este Gheorghe Tiberiu Munteanu, de 25 de ani, din Bosanci. Faptele de care este acuzat s-au petrecut în seara zilei de 28 decembrie 2021, când o patrulă de ordine şi siguranţă publică din cadrul Poliției Municipiului Suceava a oprit pentru control autoturism care circula dinspre Bulevardul 1 Mai spre Bulevardul Ana Ipătescu. Șoferul nu a putut prezenta o poliță RCA obligatorie valabilă, motiv pentru care polițiștii au reținut plăcuțele și certificatul de înmatriculare. Mai mult, s-a constatat că bărbatul nu avea nici permis de conducere, iar acum va fi cercetat penal pentru comiterea infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului În decurs de numai o zi, trei șoferi problemă au fost trimiși în arestul Poliției.
 Vizualizări articol: 1146 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
În decurs de numai o zi, trei șoferi problemă au fost trimiși în arestul Poliției0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei