Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 12 ian 2022 - Anul XXVII, nr. 8 (7925)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Foresta a testat 8 fotbaliști croați în amicalul cu HNK Sibenik

Miercuri, 12 Ianuarie 2022 (18:11:07)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Foresta a disputat miercuri după-amiază primul meci din cadrul turneului de pregătire Arena Cup, din Croația. Sucevenii au întâlnit formația HNK Sibenik, clasată pe locul al șaptelea în prima ligă croată, reușind să dea o replică bună, în fața unui adversar mult mai bine cotat. „Galben-verzii” au reușit să mențină tabela imaculată timp de aproape 80 de minute, HNK Sibenik desprinzându-se în câștigătoare în ultima parte a întâlnirii, golurile fiind marcate de Marin în minutul 79 și Sahiti în minutul 83. Cu acest prilej, echipa suceveană a testat și 8 jucători croați, este vorba de Pavletic, Simic, Bulat, Izuogu, Safarovic, Denkovic, Alexander și Bogovik.

 

Conducerea clubului a numit și un director tehnic din Serbia

De asemenea, la Foresta a debutat în postura de director tehnic Kuzman Babeu. În vârstă de 50 de ani, Babeu este sârb la origine, fiind vorbitor fluent de limba română și croată. Cel mai mare succes din cariera de fotbalist a lui Kuzman Babeu îl reprezintă titlul de campion obținut în Iugoslavia, în sezonul 1997-1998, cu formația Obilic Belgrad, patronată pe atunci de temutul lider paramilitar Željko Ražnatović, supranumit Arkan.

Foresta a început meciul cu HNK Sibenik în alcătuirea: C. Mihăescu - Pavletic, Simic, Bulat, Botezatu, Chelari, Izuogu, M. Ilie, Safarovic, Oluwaseun, Chika. Pe parcursul întâlnirii au mai intrat: Cimbru, Popovici, Arnold, Denkovic, Alexander, I. Mihăescu, Manole, Bogovik. Antrenori: Bogdan Tudoreanu și Antoniu Stoian.

În continuarea turneului de la Medulin, „forestierii” vor mai juca împotriva formațiilor NK Istra (Croația, Liga I), pe 15 ianuarie, la ora 11.00, și cu FK Zarkovo (Serbia, Liga a II-a), pe 18 ianuarie, la ora 11.00. În funcție de rezultatele înregistrate, gruparea suceveană va mai disputa unu sau două meciuri în faza următoare a competiției.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Foresta a testat 8 fotbaliști croați în amicalul cu HNK Sibenik.
 Vizualizări articol: 1267 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Foresta a testat 8 fotbaliști croați în amicalul cu HNK Sibenik0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei