Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 ian 2022 - Anul XXVII, nr. 3 (7920)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Un bărbat care a filmat și șantajat două minore cu care a întreținut relații sexuale, trimis la pușcărie

Joi, 6 Ianuarie 2022 (09:34:09)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat care a filmat mai multe partide de sex, inclusiv oral, pe care le-a avut cu două surori minore la vremea respectivă a fost trimis la pușcărie de judecători. Petru Ciobîcă, din Horodniceni, a fost găsit vinovat de comiterea mai multor infracțiuni, respectiv „act sexual cu un minor în formă continuată”, „pornografie infantilă” și „șantaj în formă continuă”. În primă fază, bărbatul a fost condamnat cu suspendare, dar magistrații de la Curtea de Apel Suceava au admis apelul procurorilor DIICOT, iar Petru Ciobîcă a primit o condamnare de 6 ani cu executare. Miercuri după-amiază, acesta a fost ridicat de la domiciliul său din Horodniceni și a fost dus la Penitenciarul Botoșani pentru a-și ispăși pedeapsa. Faptele pentru care s-a ajuns la proces sunt mai vechi și s-au derulat în mai multe etape. Cele mai vechi sunt de la finele lui 2012 și începutul anului 2013. La acea vreme, bărbatul a aflat că o fată care avea 17 ani întreține relații sexuale cu persoane străine. Fata a fost contactată de Ciobîcă, iar cei doi au întreținut relații sexuale orale, pe care bărbatul le-a înregistrat video. Contactele sexuale au urmat și în cursul anului 2014. Mai apoi, în 2015, Petru Ciobîcă a contactat-o pe sora de numai 14 ani a fetei cu care avusese deja relații sexuale. Totul s-a făcut prin constrângere psihică, iar bărbatul le-a șantajat pe cele două surori să nu spună nimic, în caz contrar urmând să publice imaginile compromițătoare pe care le filmase.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un bărbat care a filmat și șantajat două minore cu care a întreținut relații sexuale, trimis la pușcărie.
 Vizualizări articol: 2446 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Un bărbat care a filmat și șantajat două minore cu care a întreținut relații sexuale, trimis la pușcărie1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei