Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 ian 2022 - Anul XXVII, nr. 1 (7918)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Foresta va efectua cantonamentul de iarnă în Croația

Marţi, 4 Ianuarie 2022 (14:44:38)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Foresta este prima formație din Seria I a Ligii a III-a care va relua pregătirile. Sucevenii vor începe antrenamentele pe data de 5 ianuarie, la ora 15.00, cu 9 săptămâni înainte de startul sezonului de primăvară, programat pe data de 12 martie. Noutatea este că „galben-verzii” vor efectua cantonamentul de iarnă în străinătate, între 12 și 26 ianuarie, în localitatea Medulin, din Croația. Pe lângă antrenamentele zilnice „forestierii” vor participa și la un turneu intitulat Aren Cup, urmând să dispute meciuri test cu formații din prima ligă din Croația, precum Sibenik, Istra 1961 sau Lokomotiv Zagreb.

„Am ales această variantă deoarece vom beneficia la costuri mai mici decât în România, de condiții excelente de pregătire și de adversari de calitate. Ne vom caza într-un complex care dispune de 8 terenuri de fotbal și vom plăti pentru sejur în jur de 8.000 de euro fără transport, care fi asigurat gratuit de firma rădăuțeană Tarsin. În mod sigur, în autocarul care ne va transporta în Croația se vor afla și câteva nume noi. Suntem în tratative avansate cu mai mulți jucători și sperăm să putem anunța înregimentarea acestora în zilele următoare”, a declarat președintele Forestei, Andrei Ciutac.

Calificată matematic în play-off-ul Seriei I a Ligii a III-a, Foresta va relua campionatul pe data de 12 martie, cu un meci pe terenul vecinilor de la Şomuz Fălticeni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Foresta va efectua cantonamentul de iarnă în Croația.
 Vizualizări articol: 1269 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Foresta va efectua cantonamentul de iarnă în Croația0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei