Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 28 dec 2021 - Anul XXVI, nr. 302 (7914)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Fost consilier local în Rădăuți, găsit în conflict de interese

Marţi, 28 Decembrie 2021 (09:16:55)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un fost consilier local din Rădăuți în mandatul recent încheiat a fost găsit în conflict de interese de către inspectorii Agenției Naționale de Integritate (ANI). Este vorba de Mircea Cozma Hacman, care a fost ales în deliberativul rădăuțean pe listele PSD și care la acea vreme era angajat al SC Servicii Comunale SA. Potrivit celor de la ANI, ”în perioada exercitării mandatului de consilier local (27 noiembrie 2019 – 28 octombrie 2020), deși avea un interes personal în problema supusă dezbaterilor, a participat la deliberarea și adoptarea a trei Hotărâri ale Consiliu Local al Municipiului Rădăuți ce priveau societatea comercială de la care obținea venituri, încălcând astfel prevederile legale”. Mai exact, Hacman a încălcat prevederile articolului care spune că „Alesul local aflat în conflict de interese în condițiile prevăzute de cartea I titlul IVdin Legea nr. 161/2003, cu modificările și completările ulterioare, are obligația să se abțină de la emiterea sau participarea la emiterea ori adoptarea actului administrativ, de la încheierea sau participarea la încheierea actului juridic respectiv, care ar putea produce un folos material pentru sine sau pentru:a) soț, soție sau rude ori afini până la gradul al II-lea inclusiv. (…) c) o societate la care deține calitatea de asociat unic ori funcția de administrator sau de la care obține venituri”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fost consilier local în Rădăuți, găsit în conflict de interese.
 Vizualizări articol: 1462 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fost consilier local în Rădăuți, găsit în conflict de interese0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei