Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 dec 2021 - Anul XXVI, nr. 299 (7911)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Inspectoratul Școlar Suceava a cerut o notă explicativă conducerii Școlii Mihoveni, după ce părinții au reclamat că li s-a dat copiilor lapte expirat

Miercuri, 22 Decembrie 2021 (16:51:00)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Suceava a cerut o notă explicativă conducerii Școlii Primare Mihoveni (care aparține de Școala Gimnazială Șcheia), după ce părinții mai multor copii au reclamat faptul că cei mici au primit la școală lapte expirat. Părinții elevilor au sesizat faptul că pe cutiile de lapte distribuite copiilor marți, 21 decembrie, era scrisă ca dată de expirare: 6 decembrie 2021.

Purtătorul de cuvânt al IȘJ Suceava, Cezar Anuței, ne-a spus că este posibil să fie un caz izolat, dar nu se poate pronunța până nu are toate datele solicitate de la conducerea școlii respective. „În funcție de ce vor scrie în nota explicativă, vom putea să facem și noi verificări, să vedem cauza, dacă este un caz izolat, să putem lua măsuri în consecință”, a explicat Cezar Anuței.

Purtătorul de cuvânt al DSP Suceava, Gabriela Băncilă, a declarat că miercuri un părinte a sesizat această situație la DSP, iar în cursul zilei de joi o echipă de inspectori va merge la școala din Mihoveni pentru a face verificări. Rezultatul va fi comunicat în cursul zilei de joi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Inspectoratul Școlar Suceava a cerut o notă explicativă conducerii Școlii Mihoveni, după ce părinții au reclamat că li s-a dat copiilor lapte expirat.
 Vizualizări articol: 807 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Inspectoratul Școlar Suceava a cerut o notă explicativă conducerii Școlii Mihoveni, după ce părinții au reclamat că li s-a dat copiilor lapte expirat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei