Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 25 nov 2021 - Anul XXVI, nr. 277 (7889)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ce le-a mai venit în minte contrabandiștilor - țigări ascunse în găleți cu var lavabil

Joi, 25 Noiembrie 2021 (14:58:32)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Patru membri ai grupării care acționa pe zona Bilca-Vicovu de Sus, față de care au acționat procurorii DIICOT, Serviciul Teritorial Suceava și polițiștii de la BCCO Suceava, au fost arestați preventiv, după cum am arătat deja în Monitorul de Suceava. Gruparea este acuzată de transporturi mari de țigări, de la 4.000-5.000 de pachete în sus, care erau trecute peste fâșia verde de ucraineni și apoi preluate de români.

• Metodă ingenioasă de transport a țigărilor

Un caz aparte, cu privire la modul în care au fost ascunse țigările, a fost interceptat în luna mai a acestui an. Unul dintre membrii grupării a preluat cantitatea de 4.870 de pachete de țigări, din apropiere de frontieră, marfa fiind depozitată inițial într-o hală aflată în zona șoselei de centură a municipiului Rădăuți, rezultă din ancheta coordonată de DIICOT. Pe parcursul a două zile, țigările au fost băgate în 27 de găleți din material plastic de 25 de kilograme, care conțineau var lavabil. Concret, cartușele au fost introduse în găleți, au fost acoperite cu o folie din plastic, urmat de un strat de protecție de nisip și de var lavabil la suprafață. În acest mod, au sperat contrabandiștii, la eventualele controale, nimeni nu va bănui că în cutii de var lavabil pot fi ascunse țigări. Microbuzul urma să ajungă în Anglia însă, oprit la Suceava (nu știm dacă transportul era deja monitorizat, probabil că da) țigările au fost descoperite și confiscate. În urma acestui transport de contrabandă, prejudiciul creat bugetului de stat a fost calculat la peste 75.000 de lei, conform calcului făcut de Direcția Regională Vamală Iași.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ce le-a mai venit în minte contrabandiștilor - țigări ascunse în găleți cu var lavabil.
 Vizualizări articol: 2053 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ce le-a mai venit în minte contrabandiștilor - țigări ascunse în găleți cu var lavabil0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei