Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 24 nov 2021 - Anul XXVI, nr. 276 (7888)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Un nou eșec la limită pentru CSU din Suceava în Liga Zimbrilor

Miercuri, 24 Noiembrie 2021 (20:43:49)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Grupările CSU din Suceava și CSM Focșani s-au întâlnit miercuri seară, în Sala „Dumitru Bernicu”, în prologul etapei a XII-a a Ligii Naționale de handbal masculin. „Universitarii”, aflați în foame mare de puncte, n-au reușit ce și-au propus, cedând în cele din urmă cu scorul de 25-26, după un meci fizic, de mare angajament. Este al patrulea eșec la diferență minimă înregistrat de formația suceveană în actuala ediție de campionat, după cele cu Minaur Baia Mare, CSM București și Steaua.

Partida în sine a fost foarte echilibrată, una în care „alb-albaștrii” au făcut mare risipă de energie, însă echipa focșăneană a arătat calitate, demonstrând că nu ocupă degeaba o poziție în prima jumătate a ierarhiei Ligii Zimbrilor.

Sucevenii au abordat cu aplomb jocul și au evoluat dezinvolt în prima repriză pe care au încheiat-o în avantaj, 12-10. Oaspeții, care au propus un joc de uzură, cu o apărare ermetică, agresivă și extrem de disciplinată, și-au văzut de tactica lor în continuare, izbutind să egaleze imediat după reluare și să treacă pentru prima dată în avantaj pe tabela de marcaj în minutul 38, scor 14-15.

În continuare cele două formații au mers cap la cap, câștig de cauză având la final formația cu nervii mai tari, care a greșit mai puțin.

CSU din Suceava: Darius Makaria, Ștefan Grigoraș – Adrian Tîrzioru (5 goluri), Alin Roșu (4), Cemal Kutahya (4), Irakli Kbilashvili (3), Daniel Stanciuc (2), Cosmin Lupu (2), Leonard Ștefan (2), Alexandru Bologa (2), Alexandru Dascălu (1), Valentin Anton, Albert Vizitiu, Elod Szasz, Alexandru Juverdianu, Pavel Loic.

Cel mai bun marcator de pe teren a fost vrânceanul Mihai Miroiu, cu 8 goluri.

În urma acestui rezultat, „universitarii” se mențin pe locul 11 în clasament, cu 9 puncte, în vreme ce Focșaniul a rămas pe 6, cu 22 de puncte.

CSU din Suceava mai are de disputat trei meciuri până la finalul anului, cu Dinamo București (deplasare), Universitatea Cluj (acasă) și Minaur Baia Mare (deplasare).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un nou eșec la limită pentru CSU din Suceava în Liga Zimbrilor.
 Vizualizări articol: 792 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un nou eșec la limită pentru CSU din Suceava în Liga Zimbrilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei