Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 16 nov 2021 - Anul XXVI, nr. 269 (7881)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Suceveanca Anca Polocoșer va participa cu echipa națională de senioare a României la Mondialele din Spania

Marţi, 16 Noiembrie 2021 (15:05:57)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Săptămâna viitoare, echipa națională feminină se va reuni în vederea ultimelor pregătiri pentru Campionatul Mondial din Spania, din decembrie. Stagiul de pregătire se va desfășura la București, în perioada 23 noiembrie – 1 decembrie, primul meci al „tricolorelor” la Mondiale fiind programat pe 3 decembrie, cu Iranul.

Între cele 21 de jucătoare convocate de selecționerul Adi Vasile se află și suceveanca Anca Polocoșer, care a devenit în ultima perioadă un punct fix în cadrul reprezentativei de senioare. Handbalista în vârstă de 24 de ani evoluează în prezent la Minaur Baia Mare, iar la nivel de senioare a mai jucat pentru CSM Cetate Deva, Dinamo București și CSM Roman.

Anca a început handbalul la Școala Gimnazială „Ion Creangă” din Suceava, sub îndrumarea antrenorului Gheorghe Gheorghiu, și a evoluat la echipa Clubului Sportiv Școlar Suceava. La 12 ani, Anca a plecat la CSȘ 2 Baia Mare, un an mai târziu fiind convocată pentru prima dată la națională de junioare a României.

O prezență obișnuită a loturilor naționale, Anca Polocoșer a făcut parte din naționala de tineret a României, cu care a cucerit medalia de bronz la Campionatul Mondial din Rusia în 2016. La junioare, Anca a ratat un Campionat Mondial din cauza unei accidentări la genunchi. Se întâmpla în 2014, an în care România a câștigat medalia de aur.

Cu naționala mare Anca Polocoșer a participat la Campionatul European din Franța, din 2018, la Mondialele din Japonia, din 2019, și la Europenele din Norvegia, care au avut loc în luna decembrie a anului trecut.

Lotul României pentru Mondialele din Spania se prezintă astfel:

Portari: Yuliya Dumanska, Daciana Hosu, Diana Ciucă.

Linia de 9 metri: Bianca Bazaliu, Bianca Harabagiu, Alina Ilie, Cristina Laslo, Andreea Popa, Andreea Rotaru, Ana Maria Savu, Anca Polocoșer, Sorina Tîrcă, Mădălina Zamfirescu.

Extreme: Nicoleta Dincă, Ana Maria Tănasie, Alexandra Dindiligan, Laura Moisă, Oana Borș.

Pivoți: Crina Pintea, Lorena Ostase, Alexandra Subțirică-Iovănescu.

România va aborda această competiție fără jucătoarea sa numărul unu, Cristina Neagu, care a decis să se retragă temporar de la echipa națională.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suceveanca Anca Polocoșer va participa cu echipa națională de senioare a României la Mondialele din Spania.
 Vizualizări articol: 800 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Suceveanca Anca Polocoșer va participa cu echipa națională de senioare a României la Mondialele din Spania0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei