Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 8 nov 2021 - Anul XXVI, nr. 262 (7874)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Eveniment online

Pascal Garnier, invitatul conferinței de miercuri, 10 noiembrie, organizată de Alianța Franceză

Luni, 8 Noiembrie 2021 (10:17:24)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pascal Garnier este invitatul conferinței de miercuri, 10 noiembrie 2021, de la ora 18:00, organizată de Alianța Franceză Suceava, tema fiind „Francofonia turistică în județul Suceava”. Astfel, continuă seria activităţilor derulate în cadrul proiectului  „Les après-midi francophones - la Francophonie dans la communauté”, cu întâlnirea online „La francophonie touristique dans le département de Suceava”  - Francofonia turistică în județul Suceava.

Invitatul acestei întâlniri, Pascal Garnier este licențiat în arte plastice (Ecole Nationale d’Arts Décoratifs, Limoges, Franța) și cu specializări în studii artistice și plastice (Ecole Régionale des Beaux-Arts, Nantes). În prezent, Pascal este administrator și ghid al agenției turistice „Țara Autentică SRL”, care organizează circuite și sejururi pentru publicul francofon. Pascal Garnier propune participanților la această nouă întâlnire francofonă un subiect de mare actualitate, și anume prezentarea potențialului turistic al județului Suceava, a infrastructurii destinate publicului francofon precum și a modalităților prin care aceasta ar putea fi îmbunătățită pentru a corespunde mai bine acestui tip particular de public.

„Ce își doresc francezii, belgienii sau elvețienii să descopere atunci când vizitează Bucovina? Ce tip de turism vor să practice? Este pregătit județul Suceava, din punct de vedere al serviciilor și al infrastructurii informative, să primească turiștii francofoni? Care sunt atuurile acestui tip de turism și posibilele direcții de dezvoltare? Iată doar câteva din întrebările la care va răspunde invitatul din această săptămână, care are deja o experiență de peste 15 ani în domeniul turismului”, ne-au transmis organizatorii conferinței online.

Încurajarea schimburilor dintre publicul francofon sucevean și specialiști de pe piața muncii francofone face parte din direcțiile prioritare ale Alianței Franceze din Suceava, care își propune să evidențieze avantajele cunoașterii limbii franceze în dezvoltarea profesională a viitorilor specialiști. În fiecare miercuri, activitățile tematice ale Alianței Franceze pot fi urmărite pe adresa de Facebook a Alianței Franceze din Suceava: https://www.facebook.com/Alliance-Francaise-de-Suceava-100509888805151 și pe site-ul Alianței Franceze din Suceava: https://afsuceava.ro. Activitățile se adresează tuturor categoriilor de public și sunt gratuite.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pascal Garnier, invitatul conferinței de miercuri, 10 noiembrie, organizată de Alianța Franceză.
 Vizualizări articol: 1066 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Pascal Garnier, invitatul conferinței de miercuri, 10 noiembrie, organizată de Alianța Franceză5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei