Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 nov 2021 - Anul XXVI, nr. 259 (7871)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Rezultate foarte bune la Raliul Bucovinei 2021 pentru piloții suceveni

Joi, 4 Noiembrie 2021 (16:09:09)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Mult așteptatul raliu al Bucovinei, revenit în programul competițional după o pauză foarte lungă, a avut printre competitori și doi suceveni - Marcel Cioltan și Radu Rey.

Reluat după 34 de ani de o echipă de organizatori profesioniști, Raliul Bucovinei a început vineri, 29 octombrie, cu o prezentare a echipajelor în zona pietonală a municipiului Suceava, urmată de o sesiune de antrenamente cronometrate în imediata apropiere a orașului, pe traseul spre Cetatea de Scaun Suceava.
Ziua de sâmbătă a adus bătălia cu secundele pe cele 6 probe speciale care se arătau foarte dificile din cauza temperaturii scăzute. Un total de 80 de km de probă specială au fost parcurși de cele 67 de echipaje participante, într-un peisaj de toamnă perfect.

La această ediție aniversară (a X-a) au participat și singurii piloți suceveni din Campionatul Național de Raliuri, Marcel Cioltan din Câmpulung Moldovenesc și Radu – Adrian Rey din Vatra Dornei, din cadrul echipei Danny Ungur Racing.

Echipajul format din Marcel Cioltan și Ionuț Popa a concurat pe un superb Subaru Impreza WRX, obținând un remarcabil loc 1 pe podiumul grupei Național 11 și locul 8 în clasamentul general, iar echipajul format din Radu – Adrian Rey și Iulian Ichim a concurat în premieră pe o mașină de raliu de fabrică Peugeot 208 R2, obținând o clasare excelentă pe podium, respectiv locul 2 în grupa A1 și locul 7 în clasamentul general Rally 2.

„Așa s-a încheiat pentru echipajele din Suceava Raliul Bucovinei, o experiență unică, ce ne face să sperăm că Bucovina va reprezenta din nou un nume cu greutate pe harta automobilismului românesc. Vă așteptăm să ne susțineți și în 2022!”, au transmis organizatorii evenimentului sportiv.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rezultate foarte bune la Raliul Bucovinei 2021 pentru piloții suceveni.
 Vizualizări articol: 1143 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rezultate foarte bune la Raliul Bucovinei 2021 pentru piloții suceveni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei