Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 29 oct 2021 - Anul XXVI, nr. 254 (7866)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Peste 80 la sută dintre medicii din unitățile sanitare care tratează pacienți Covid sunt imunizați împotriva noului coronavirus

Vineri, 29 Octombrie 2021 (16:31:19)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Prefectul de Suceava, Alexandru Moldovan, a declarat într-o conferință de presă că peste 80% dintre medicii din unitățile sanitare din județ implicate în tratarea pacienților Covid sunt imunizați împotriva noului coronavirus. Alexandru Moldovan a precizat că din totalul celor 513 medici din aceste unități medicale, 414 sunt vaccinați anti-Covid, ceea ce reprezintă 80,7%. Moldovan a precizat că în Spitalul Județean Suceava, din cei 246 de medici sunt vaccinați 204, respectiv 82,93%, iar la Spitalul Municipal Rădăuți din 59 de medici, 55 sunt vaccinați, adică 93,22%. De asemenea, la Spitalul Municipal Fălticeni, din cei 51 de medici, 43 sunt vaccinați împotriva Covid-19.

Prefectul a arătat că la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc toți cei 27 de medici sunt vaccinați împotriva noului coronavirus. El a adăugat că și la Spitalul de Psihiatrie din Siret și la un centru de dializă privat toți medicii sunt imunizați pentru Covid-19.

„Sunt situații în care se observă un procent mai scăzut, cum este cel de la Serviciul Județean de Ambulanță, însă conform precizărilor spuse de directorul Alexandru Lăzăreanu, acolo avem foarte multe cadre medicale care au trecut în ultimele șase luni prin boală”, a arătat prefectul județului Suceava.

Pe de altă parte, el a spus că a solicitat tuturor instituțiilor publice care fac parte din Colegiul Prefectural și din Comitetul Județean de Situații de Urgență să prezinte o situație cu personalul vaccinat anti-Covid. Alexandru Moldovan a spus că aceeași situație trebuie prezentată și pentru cei care fac parte din conducerea acestor instituții, pentru o informare cât mai corectă a populației. De asemenea, Moldovan a spus că aceeași solicitare a fost transmisă și către toate cele 114 primării din județul Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 80 la sută dintre medicii din unitățile sanitare care tratează pacienți Covid sunt imunizați împotriva noului coronavirus.
 Vizualizări articol: 797 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 80 la sută dintre medicii din unitățile sanitare care tratează pacienți Covid sunt imunizați împotriva noului coronavirus0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei