Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 12 oct 2021 - Anul XXVI, nr. 239 (7851)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Flutur: Rata de vaccinare de 21% este una rușinoasă pentru județul Suceava

Marţi, 12 Octombrie 2021 (15:37:22)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a făcut un nou apel către membrii deliberativului județean să intensifice acțiunile de convingere a populației să se imunizeze împotriva Covid-19. Gheorghe Flutur a declarat în cadrul ședinței extraordinare a Consiliului Județean Suceava de marți că rata de vaccinare de 21% este una rușinoasă pentru județul Suceava. „Din păcate județul Suceava este pe ultimul loc pe țară în continuare cu o rată de vaccinare de 21%. Este un procent aș spune rușinos pentru județul Suceava. Și uitați-vă localitățile unde lucrurile nu merg în regulă”, a spus Gheorghe Flutur, el atrăgând atenția în special asupra situației din localitățile Ulma, Slatina, Drăgușeni și Vicovu de Sus.

„Aș ruga consilierii județeni să-și intensifice acțiunile de lămurire, de convingere a populației. Domnilor consilieri județeni, luați-vă și dumneavoastră această statistică și stați de vorbă cu primarii, cu liderii de opinie, cu medicii de familie. Singura soluție care ar putea să ajute să trecem mai ușor de această pandemie este creșterea ratei de vaccinare în județul Suceava. Și adresez și cu această ocazie rugămintea de a vă implica, încercând să lămuriți populația. E dreptul fiecăruia să opteze. Dar cred că sunt suficiente argumente pentru a convinge să se vaccineze cât mai multă lume”, a mai declarat șeful administrației județene. El a spus că până luni, 11 octombrie, în județul Suceava erau 116.690 de persoane vaccinate. 

Gheorghe Flutur a făcut și o scurtă informare cu privire la situația pandemiei din județ, în cursul zilei de marți, precizând că rata de infectare a ajuns la 4,21 la mie. Flutur a atras atenția asupra faptului că nici unul dintre cele 28 de locuri Covid în secțiile de anestezie și terapie intensivă din județ nu mai este liber. De asemenea, președintele CJ Suceava a mai declarat că din totalul celor 700 de locuri pentru pacienți Covid din spitalele din județ, doar 57 mai erau libere în cursul zilei de marți.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur: Rata de vaccinare de 21% este una rușinoasă pentru județul Suceava.
 Vizualizări articol: 1169 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur: Rata de vaccinare de 21% este una rușinoasă pentru județul Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei