Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 oct 2021 - Anul XXVI, nr. 236 (7848)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

PMP Suceava: Modul în care Guvernul a împărțit banii din Fondul de Rezervă arată clar înțelegerea PNL și PSD

Vineri, 8 Octombrie 2021 (12:30:04)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

PMP Suceava a criticat modul în care premierul interimar Florin Cîțu a alocat banii din Fondul de Rezervă al Guvernului, cele mai multe sume ajungând la localitățile conduse de primari PNL și PSD. Conducerea PMP Suceava a subliniat faptul că la alocarea banilor din Fondul de Rezervă, la nivel național, din 47 de localități cu primari PMP, doar 19 au primit finanțare. Mai mult, potrivit aceleiași surse, situația este și mai gravă în județul Suceava, având în vedere că nici o localitate condusă de un primar PMP nu a primit bani la această alocare de fonduri.
Conducerea PMP Suceava a amintit că Guvernul a deblocat un miliard de lei din Fondul de Rezervă, cei mai mulți bani ajungând la primarii PNL, drept răsplată pentru votul acordat lui Florin Cîțu pentru a câștiga președinția partidului. „Mai mult, alocarea unor sume importante către primării conduse de PSD arată în mod clar înțelegerea care există între social-democrați și liberali. Această înțelegere va ieși, cel mai probabil, la iveală atunci când Florin Cîțu va fi reinstalat în funcția de premier al României, iar PNL va guverna cu sprijinul PSD”, se spune într-un comunicat al PMP Suceava.
Conducerea PMP Suceava a atras atenția și asupra modului în care vor fi alocate fondurile din Programul Național de Investiții Anghel Saligny. „Astfel, în condițiile în care aproape toți banii alocați din Fondul de Rezervă a Guvernului au ajuns la primarii PNL și PSD, mai mult ca sigur că același lucru se va întâmpla și cu fondurile din Programul Anghel Saligny, ceea ce reprezintă o discriminare clară față de localitățile conduse de primari din alte formațiuni politice”, a transmis PMP Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PMP Suceava: Modul în care Guvernul a împărțit banii din Fondul de Rezervă arată clar înțelegerea PNL și PSD.
 Vizualizări articol: 758 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PMP Suceava: Modul în care Guvernul a împărțit banii din Fondul de Rezervă arată clar înțelegerea PNL și PSD0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei