Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 oct 2021 - Anul XXVI, nr. 234 (7846)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Suceveanca Anca Polocoșer evoluează din nou sub „tricolor”

Miercuri, 6 Octombrie 2021 (12:25:20)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Între jucătoarele convocate pentru „dubla” cu Insulele Feroe și Austria de către Adi Vasile, selecționerul echipei naționale de handbal feminin a României, se află și suceveanca Anca Polocoșer, care a devenit în ultima perioadă un punct fix în cadrul reprezentativei de senioare. Handbalista în vârstă de 24 de ani evoluează în prezent la Minaur Baia Mare, iar la nivel de senioare a mai jucat pentru CSM Cetate Deva, Dinamo București și CSM Roman.

Anca a început handbalul la Școala Gimnazială „Ion Creangă” din Suceava, sub îndrumarea antrenorului Gheorghe Gheorghiu, și a evoluat la echipa Clubului Sportiv Școlar Suceava. La 12 ani, Anca a plecat la CSȘ 2 Baia Mare, un an mai târziu fiind convocată pentru prima dată la națională de junioare a României.

O prezență obișnuită a loturilor naționale, Anca Polocoșer a făcut parte din naționala de tineret a României, cu care a cucerit medalia de bronz la Campionatul Mondial din Rusia în 2016. La junioare, Anca a ratat un Campionat Mondial din cauza unei accidentări la genunchi. Se întâmpla în 2014, an în care România a câștigat medalia de aur.

Cu naționala mare Anca Polocoșer a participat la Campionatul European din Franța, din 2018, la Mondialele din Japonia, din 2019, și la Europenele din Norvegia, care au avut loc în luna decembrie a anului trecut.

Meciul cu Feroe se va disputa la Mioveni, pe 6 octombrie, de la ora 18:30, în timp ce duelul cu Austria va avea loc la Viena, pe data de 10 octombrie, de la ora 19:10. Cele două partide contează pentru o nouă campanie de calificare – cea pentru EURO 2022, turneu final găzduit de Slovenia, Macedonia de Nord şi Muntenegru. Sunt șase grupe de calificare pentru EURO, iar primele două dintre cele şase grupe de calificare vor accede la campionatul continental. România este în grupă cu Danemarca, Austria şi Insulele Feroe.

Din lotul convocat de antrenorul Adi Vasile fac parte sportivele: Yuliya Dumanska (HC Podravka), Daciana Hosu (SCM Rm. Vâlcea), Elena Şerban (HC Dunărea Brăila), Nicoleta Dincă (CS Gloria 2018 BN), Ana Maria Tanasie (CS Minaur Baia Mare), Anca Polocoşer (CS Minaur Baia Mare), Sorina Tîrcă (CS Rapid Bucureşti), Bianca Harabagiu (SCM Gloria Buzău), Bianca Bazaliu (HC Podravka), Andreea Rotaru (SCM Gloria Buzău), Cristina Laslo (CS Minaur Baia Mare), Ana Maria Drăguţ (SCM Gloria Buzău), Alina Ilie (SCM Gloria Buzău), Sonia Seraficieanu (CS Gloria 2018 BN), Oana Borş (CS Minaur Baia Mare), Crina Pintea (ETO AUDI Gyor), Alexandra Subţirică-Iovănescu (SCM Gloria Buzău), Mădălina Zamfirecu (SCM Gloria Buzău), Alicia Gogîrlă (CSM Bucureşti).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suceveanca Anca Polocoșer evoluează din nou sub „tricolor”.
 Vizualizări articol: 1249 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Suceveanca Anca Polocoșer evoluează din nou sub „tricolor”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei