Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 28 sep 2021 - Anul XXVI, nr. 227 (7839)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Șase persoane au rămas fără un acoperiș deasupra capului după ce casa le-a fost mistuită de flăcări

Marţi, 28 Septembrie 2021 (16:17:32)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Șase persoane, printre care și doi copii minori, au rămas fără acoperiș deasupra capului în urma unui incendiu devastator care a mistuit o casă din Dorna Candrenilor. Casa era renovată recent, iar pentru stingerea flăcărilor a fost nevoie de intervenția a patru autospeciale. Este vorba de pompierii militari ai Detașamentului de Pompieri Vatra Dornei și cei ai Punctului de Lucru Poiana Stampei împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Dorna Candrenilor. La fața locului a ajuns și o ambulanță SMURD B2, dar nici o persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Dănuț Candrea, primarul din Dorna Candrenilor, a participat alături de lucrătorii voluntari la stingerea acestui incendiu și spune că va face rost de o rulotă pentru a o pune la dispoziția familiei afectate. În urma incendiului, au ars mansarda locuinței pe o suprafață de aproximativ 110 metri pătrați, obiecte de mobilier, electrocasnice și alte bunuri din interior. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic generat de coșul de fum amplasat necorespunzător față de materialele combustibile. ”E o chestiune temporară, pentru că vrem să ajutăm familia să își refacă locuința cât mai curând, mai ales că iarna bate la ușă. Ne vom mobiliza și noi, administrația locală, și sunt convins că și agenții economici vor contribui pentru ca acea casă să poată fi locuită cât mai repede”, a menționat primarul Dănuț Candrea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Șase persoane au rămas fără un acoperiș deasupra capului după ce casa le-a fost mistuită de flăcări.
 Vizualizări articol: 1223 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Șase persoane au rămas fără un acoperiș deasupra capului după ce casa le-a fost mistuită de flăcări0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei