Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 25 sep 2021 - Anul XXVI, nr. 225 (7837)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Gheorghe Flutur vrea profesionalizarea PNL

Duminică, 26 Septembrie 2021 (12:01:28)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că își dorește profesionalizarea PNL, iar ca și prim-vicepreședinte al partidului va fi un susținător al echilibrului și respectării valorilor. Gheorghe Flutur a făcut din nou, în discursul său de la Consiliul Național al PNL de astăzi, un apel la unitate în cadrul partidului. „Felicitări domnule președinte Florin Cîțu, mulțumesc domnule președinte Ludovic Orban. Am să fac un apel. Am vorbit și ieri de la acest microfon de o amnistie a vorbelor grele spuse în această campanie. Și vreau să întind eu o mână colegilor noștri din echipa lui Ludovic Orban. Iar apelul la unitate, solidaritate, iertare și să mergem să ne respectăm ca un mare partid liberal trebuie să pornească de la cei care au câștigat”, a afirmat Gheorghe Flutur.

El a adăugat că în ceea ce privește domeniul pe care îl va coordona ca și prim-vicepreședinte al PNL, își dorește ca profesionalizarea partidului să înceapă de luni. „Trei mandate de senator, trei mandate de președinte de Consiliu Județean. Am fost prim-vicepreședinte și secretar general al acestui partid. Îmi pun la dispoziție buna credință, experiența și tot ce am acumulat în acești ani pentru a face o echipă unită. Politici publice înseamnă expertize mai ales pentru programul de guvernare”, a declarat liderul PNL Suceava. El a adăugat că își dorește ca toate comisiile de specialitate ale PNL să fie funcționale, nu doar pe hârtie. „Și în aceste comisii să chemăm toți membrii PNL să se simtă utili. Cel mai rău lucru este senzația de inutilitate a unui membru de partid. Și nu trebuie să ne fie frică celor care avem funcții trecătoare că avem oameni foarte buni, cu expertiză în aceste laboratoare de idei și de soluții ale PNL. Profesionalizarea partidului trebuie să fie o prioritate care de mâine dimineață să intre în funcțiune”, a încheiat Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gheorghe Flutur vrea profesionalizarea PNL.
 Vizualizări articol: 1368 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Gheorghe Flutur vrea profesionalizarea PNL3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei