Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 25 sep 2021 - Anul XXVI, nr. 225 (7837)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Camioane care transportau material lemnos fără acte legale, trase pe dreapta de polițiști

Duminică, 26 Septembrie 2021 (13:40:23)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Două autovehicule care transportau material lemnos fără ca șoferii să aibă și documentele în regulă au fost oprite de polițiști în cursul zilei de sâmbătă. Primul caz s-a înregistrat la Sadova, pe DN17, unde șoferul a prezentat documente din care rezulta că a fost emis avizul de  încărcarea, iar operațiunea s-a derulat pe raza comunei Fundu Moldovei, cu punct de descărcare în municipiul Câmpulung Moldovenesc, pentru cantitatea de 3,50 mc deșeuri material lemnos specia molid. Polițiștii au avut însă unele suspiciuni, motiv pentru care șoferul și mașina au ajuns la Atelierul de Producție Sadova, unde s-au prezentat doi lucrători silvici din cadrul Ocolului Silvic Pojorâta. Aceștia au inventariat materialul lemnos prin cubaj tehnic, rezultând cantitatea de 8,61 mc material lemnos, constatându-se o diferență de 5,11 mc material lemnos în plus față de cantitatea din acte. Materialul lemnos a fost confiscat, iar șoferul a primit o amendă de 5.000 de lei. În al doilea caz, polițiștii au oprit pentru control o mașină care circula în zona localității Vadu Moldovei. Șoferul avea aviz pentru cantitatea de 5,8234 mc lemn foc de esență molid. Avizul s-a constatat că era  valid, dar existau suspiciuni cu privire la cantitatea transportată. S-a cerut sprijinul specialiștilor de la Ocolul Silvic Râșca, iar aceștia au stabilit că în autoutilitară se află cantitatea totală de 9,7972 mc lemn foc Molid, cu 3,9736 mc în plus față de volumul avizat. Diferența de material lemnos a fost confiscată, iar firma care se ocupa de acest transport a primit amendă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Camioane care transportau material lemnos fără acte legale, trase pe dreapta de polițiști.
 Vizualizări articol: 1827 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
Camioane care transportau material lemnos fără acte legale, trase pe dreapta de polițiști4.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei