Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 sep 2021 - Anul XXVI, nr. 223 (7835)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

„Universitarii” își propun să obțină împotriva Bacăului primul succes pe teren propriu din actuala ediție a Ligii Zimbrilor

Joi, 23 Septembrie 2021 (16:14:02)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Formația de handbal masculin CSU din Suceava revine duminică, începând cu ora 17.30, în Sala „Dumitru Bernicu”, pentru duelul cu CSM Bacău, contând pentru etapa a IV-a a Ligii Zimbrilor.

„Trebuie să dăm totul pentru a obține victoria în meciul cu CSM Bacău și să ne menținem pe o poziție liniștitoare în clasament. Va fi un meci foarte greu, în condițiile în care băcăuanii nu s-au ales cu nici un punct în primele trei etape, cu toate că meritau mai mult. Vor veni la Suceava ca să câștige, mai ales că au o echipă omogenă și experimentată. Noi însă jucăm acasă și suntem obligați să câștigăm acest meci”, a declarat antrenorul secund Adrian Chiruț.

„Universitarul” Cosmin Lupu este foarte rezervat înaintea acestui joc, mai ales că el și colegii săi vor întâlni o echipă rănită.

„Ne așteptăm la o partidă dificilă. În mod clar, băcăuanii vin cu gândul revanșei la Suceava, ținând cont că în sezonul precedent nu au câștigat nici un punct în duelurile cu noi. Atuurile noastre sunt tinerețea și dorința de afirmare, în vreme ce adversarii excelează la capitolul experiență, având în lot jucători cu stagii vechi în Liga Zimbrilor”, a precizat extrema dreaptă a celor de la CSU.

Un discurs la fel de reținut a avut și extrema stângă a sucevenilor, Alex Juverdianu.

„Toată lumea știe ce echipă bună are Bacăul, iar faptul că nu au reușit încă să spargă gheața în acest sezon se datoareză faptului că au avut meciuri grele. Va fi un meci complicat, mai ales că sunt și niște orgolii la mijloc. Sper să avem din nou publicul de partea noastră, iar la final să le facem cadou prima victorie pe teren propriu din această ediție de campionat”.

Luând în calcul contextul epidemiologic de la nivelul municipiului Suceava, competițiile sportive se pot desfășura cu participarea spectatorilor până la 50% din capacitatea maximă a spațiului și cu asigurarea unei distanțe de minimum un metru între persoane.

În afara cărții de identitate, spectatorii trebuie să aibă asupra lor certificatul de vaccinare ori dovada unui test PCR nu mai vechi de 72 de ore sau a unui test rapid antigen efectuat în ultimele 48 de ore, ori confirmarea infectării cu Covid-19 în ultimele 90 de zile.

Prezența în sală a celor tineri, cu vârsta mai mică de 18 ani, nu necesită nici un fel de test sau dovadă de vaccinare.

Masca este obligatorie pe toată durata evenimentului, de la intrarea în sală și până la ieșire.

Prețul unui bilet la meciul cu CSM Bacău este de 10 lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Universitarii” își propun să obțină împotriva Bacăului primul succes pe teren propriu din actuala ediție a Ligii Zimbrilor.
 Vizualizări articol: 910 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Universitarii” își propun să obțină împotriva Bacăului primul succes pe teren propriu din actuala ediție a Ligii Zimbrilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei