Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 sep 2021 - Anul XXVI, nr. 223 (7835)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Spitalele din Rădăuți, Câmpulung Moldovenesc și Vatra Dornei nu mai au locuri libere în zona Covid

Joi, 23 Septembrie 2021 (14:16:32)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei dintre spitalele din județul Suceava nu mai au nici un loc disponibil în zona Covid. Este vorba despre spitalele municipale din Rădăuți, Câmpulung Moldovenesc și Vatra Dornei. La Rădăuți sunt internați 89 de pacienți cu Covid, dintre care doi cu forme critice, la ATI; la Câmpulung Moldovenesc sunt internați 41 de pacienți cu Covid, dintre care 12 cu forme grave, iar la Vatra Dornei sunt internați 17 pacienți cu Covid, dintre care unul cu forme grave. –

Mai sunt libere 5 locuri la Gura Humorului, unde sunt internați 29 de pacienți cu Covid, la Siret – un loc liber, 22 de pacienți internați, Fălticeni – 11 locuri libere, 29 de pacienți internați, și Suceava – 22 de paturi libere, 198 de pacienți cu Covid internați. La Suceava, 92 de pacienți sunt cu forme severe de boală și 18 au forme grave, fiind internați la ATI. Patru dintre ei sunt intubați, ventilați invaziv.

La nivelul județului sunt disponibile 39 locuri libere Covid și 39 locuri pentru zona tampon.

În țară, joi au fost înregistrate 7.095 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV2 (COVID – 19), dintre care 126 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare, din 21.764 persoane testate RT-PCR și 31.953 cu teste rapide antigenice. Joi au fost raportate 113 decese ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din țară, inclusiv din Suceava. Unul dintre decese este al unui pacient infectat în străinătate și raportat de DSP Călărași. 106 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu Covid-19 este de 9.078. Dintre acestea, 1.067 sunt internate la ATI.

Din totalul pacienților internați, 244 sunt minori, 228 fiind internați în secții și 16 la ATI.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spitalele din Rădăuți, Câmpulung Moldovenesc și Vatra Dornei nu mai au locuri libere în zona Covid.
 Vizualizări articol: 1556 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Spitalele din Rădăuți, Câmpulung Moldovenesc și Vatra Dornei nu mai au locuri libere în zona Covid0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei