Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 7 sep 2021 - Anul XXVI, nr. 209 (7821)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Mai bine de 5 ani de închisoare pentru un tânăr care a corupt sexual o fată de 14 ani și i-a furat bijuteriile din casă

Marţi, 7 Septembrie 2021 (17:53:37)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Un tânăr trimis în judecată într-un dosar de act sexual cu un minor și furt, victimă fiind o fată în vârstă de 14 ani, și-a aflat pedeapsa finală la Curtea de Apel Suceava.

Judecătorii au respins apelul inculpatului Marian Ionuț Gabriel, astfel că sentința Judecătoriei Vatra Dornei a rămas definitivă, 5 ani și 4 luni de închisoare.

Marian Ionuț Gabriel a fost judecat după un caz de corupere sexuală petrecut în vara anului 2018. La acea vreme, polițiștii de la Vatra Dornei au adunat date și informații cu privire la un furt de bijuterii dintr-o casă dintr-un sat de lângă municipiul stațiune, care s-a dovedit însă a fi mai mult decât un furt.

Pe parcursul cercetărilor s-a stabilit că inculpatul a abordat pe o rețea de socializare o fată de 14 ani, pe care treptat a făcut-o să se îndrăgostească de el. Inculpatul, având dublul vârstei minore, a început apoi să o viziteze pe fată la domiciliu, când părinții ei nu erau acasă. Chiar dacă nu au fost probe care să susțină o agresiune sexuală, actul sexual cu o fată de 14 ani, un copil practic, este infracțiune.

Mai mult, relația celor doi s-a ”spart” când din casa fetei au dispărut bijuterii. Furtul a fost sesizat la poliție de către părinți, în cele din urmă stabilindu-se cine l-a comis și în ce condiții.

Autorul a fost trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei pentru comiterea infracțiunilor de furt și de act sexual cu un minor. Judecătorii i-au aplicat 1 an de închisoare pentru furt și 5 ani de închisoare pentru infracțiunea de act sexual cu fata de 14 ani (2 fapte). În urma contopirii, a rezultat pedeapsa de 5 ani și 4 luni de închisoare.

Conform deciziei judecătorilor, inculpatul ar trebui să achite aproape 5.000 de lei daune pentru prejudiciul produs prin furt, plus 7.500 de euro fetei, daune morale.

Inculpatul are și interdicție de a se apropia de fată ori de membrii familiei ei, precum şi de a se apropia nejustificat la mai puţin de 200 m de domiciliul acestora, timp de 4 ani după executarea pedepsei.

De remarcat că polițiștii de la Vatra Dornei au reușit să instrumenteze cu succes multe cazuri de acest gen în ultimii ani. În multe cazuri a fost vorba de fapte de abuzuri sexuale extrem de grave, comise asupra minorilor, uneori în familie. Unele informații ajunse la urechile polițiștilor cu experiență, verificate atent, au dus la descoperirea unor cazuri foarte grave, care inițial păreau povești greu de crezut. Ultimul exemplu este cazul unui bărbat din Vatra Dornei care a realizat sau deținut sute de materiale pornografice cu fete minore.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mai bine de 5 ani de închisoare pentru un tânăr care a corupt sexual o fată de 14 ani și i-a furat bijuteriile din casă.
 Vizualizări articol: 2065 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mai bine de 5 ani de închisoare pentru un tânăr care a corupt sexual o fată de 14 ani și i-a furat bijuteriile din casă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei