Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 3 sep 2021 - Anul XXVI, nr. 206 (7818)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Incendiul de la Dornești putea fi stins mai eficient dacă hidranții ar fi fost funcționali

Vineri, 3 Septembrie 2021 (14:13:08)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Incendiul de joi după-amiază de la locuința unui sătean din Dornești putea fi stins mai repede și mai eficient dacă rețeaua de hidranți existentă pe acea stradă ar fi fost funcțională. În aceeași zonă, în urmă cu aproximativ trei ani, a avut loc un alt incendiu și nici la acea dată hidranții nu funcționau ca urmare a faptului că rețeaua de alimentare cu apă pentru care Primăria Dornești a cheltuit circa 2 milioane de euro este doar una decorativă. Mai mult, nici mașina de pompieri pe care Primăria Dornești o are nu a putut fi folosită joi seară din motive încă necunoscute. În aceste condiții, până la sosirea pompierilor din Rădăuți și Siret s-au scurs minute bune care puteau reduce extrem de mult din pagubele finale, estimate la 90.000 de lei. Incendiul a pornit de la un conductor electric care s-a încălzit și a provocat aprinderea unor mase plastice din apropiere. De la acoperișul anexei unde au izbucnit, flăcările s-au extins la o șură, dar și la casa de locuit. Fratele proprietarei se afla în zonă și a încercat să stingă focul, dar a suferit arsuri, motiv pentru care a fost preluat de o ambulanță și transportat la Spitalul Municipal Rădăuți. Bărbatul a rămas internat și

a fost diagnosticat cu „arsură grad II membre inferioare”. Pentru stingerea incendiului, la faţa locului au acţionat două autospeciale din cadrul ISU Rădăuţi și una de la ISU Siret. În urma incendiului au ars șura, anexa și o parte din locuință, însumând 70 mp, 1.500 kg cartofi, 1.000 kg cereale și 10 metri steri lemne de foc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Incendiul de la Dornești putea fi stins mai eficient dacă hidranții ar fi fost funcționali.
 Vizualizări articol: 1383 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Incendiul de la Dornești putea fi stins mai eficient dacă hidranții ar fi fost funcționali0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei