Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 25 aug 2021 - Anul XXVI, nr. 198 (7810)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Șomuz Fălticeni mai face o victimă în Cupa României

Miercuri, 25 August 2021 (20:07:18)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Gruparea Șomuz Fălticeni, singura formație din județul Suceava rămasă pe tabloul de concurs al fazei naționale a Cupei României, a obținut o calificare meritată în Turul al IV-lea al Cupei României, după ce a învins, miercuri după-amiază, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, colega din Seria I a Ligii a III-a, Dante Botoșani.

Ospeții au fost însă cei care au deschis scorul, prin Alexandru Marin, după o jumătate de oră de joc, însă fotbaliștii pregătiți de Iulian Ionesi au restabilit egalitatea chiar înainte de pauză, prin Robert Ciobanu. Noul intrat Vasile Padovei le-a adus pe gazde în avantaj în minutul 53, scorul final fiind stabilit de același Robert Ciobanu, în minutul 60.

Șomuz a început meciul în alcătuirea: Malac – Alecsandru, Chirilescu, Vitu, Antonesei, Bejenar, Dănilă, Pitic, E. Ciobanu, Sahru, R. Ciobanu. Au mai intrat: Padovei, Irimescu, Robciuc, Nistor și Străjeriu.

„Ne bucură mult această victorie, pentru că, așa cum am spus, obiectivul nostru pentru acest sezon al Cupei României este acela de a aduce un nume mare pe Stadionul <Constantin Jamaischi>. Trebuie remarcat și curajul antrenorului Iulian Ionesi, care a aruncat în lupta nu mai puțin de 8 tineri jucători născuți în anii 2001, 2002 și 2003”, a declarat directorul sportiv Iulian Darabă.

Pentru Dante, care îi are pe banca tehnică pe Vespazian Colban și Vasile Prisacă, au evoluat mai mulți fotbaliști care au jucat în trecut pe Areni, este vorba de portarul Zvoronciuc și de jucătorii de câmp Drugă, Marin, Lozneanu, R. Bosânceanu sau Căinari.

În precedente tururi, gruparea fălticeneană a eliminat formațiile Juniorul Suceava (scor 3-2) și Bucovina Rădăuți (scor 3-0).

Turul al IV-lea al Cupei României, ultimul înainte de intrarea în competiție a echipelor de Liga I, este programat pe 8 septembrie. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Șomuz Fălticeni mai face o victimă în Cupa României.
 Vizualizări articol: 1240 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Șomuz Fălticeni mai face o victimă în Cupa României5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei