Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 14 aug 2021 - Anul XXVI, nr. 189 (7801)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Șoferii băuți și fără permis au devenit o prezență constantă pe șosele

Duminică, 15 August 2021 (11:30:48)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Șoferii care pleacă la drum după ce au consumat băuturi alcoolice sau care nu posedă permis de conducere au devenit, din păcate, o prezență constantă pe șoselele din județ. În cursul zilei de sâmbătă, doi tineri fiecare în vârstă de 21 de ani, s-au ales cu dosare penale pentru comiterea infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”. Unul din ei a fost prins la Călugăreni, pe DN 29A, în timp ce conducea un autoturism, iar al doilea a fost depistat în municipiul Suceava în timp ce conducea un moped. Un alt șofer a petrecut și 24 de ore în arestul Poliției, după ce a fost implicat într-un eveniment rutier. S-a întâmplat sâmbătă după-amiază, la Panaci, iar bărbatul în vârstă de 56 de ani, din Iacobeni, care se afla la volanul unei mașini a intrat într-un stâlp de fier al unei gospodării. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,85 mg/l, motiv pentru care a fost dus la spital unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Mai mult, mașina cu care se deplasa nu era înmatriculată, astfel încât bărbatul este acuzat de comiterea a două infracțiuni: ,,conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat” și ,,conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanţe”. Un alt bărbat care consumase băuturi alcoolice înainte de a pleca la drum a fost prins la Rădăuți, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Este vorba de o persoană în vârstă de 24 de ani, din Milișăuți, care avea o concentrație de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat la testarea cu aparatul etilotest.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Șoferii băuți și fără permis au devenit o prezență constantă pe șosele.
 Vizualizări articol: 1559 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Șoferii băuți și fără permis au devenit o prezență constantă pe șosele0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei